reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Mama nie dziwię się, że jesteś zmęczona....Odpoczynek się należy, no chyba, że już nie będzie czasu na odpoczynek :))

Kocurku papa!!!!!!!

Wiolka od następnego cyklu staraj się już konkretnie - zaciskam kciuki, żeby od razu się udało!

Laski,

No ja powiem, ze jestem bez szans, zeby wszystko od wczorajszego wieczoru przeczytac. Moze daloby sie jakos zarabiac na ilosci tekstu jaki tu produkujecie? ;-)
Mama - trzymam kciukasy mocno zacisniete. Wszystko jeszcze przed Toba i sie uda pewnie jak najmniej bedziesz sie tego spodziewac.

Ja ostatnio zyje wsrod smutnych poronieniowych historii dwoch kolezanek - dzien po dniu, 13. i 9. tydzien. Masakra :(

Mi natomiast po raz pierwszy owulka nie przychodzi. testy powinny byc pozytywne juz przedwczoraj a do dzis nic. Nie wiem czy to castagnus nie ma na to wplywu, bo go biore w tym cyklup o raz pierwszy i jeszcze dostalam zamiast kwasu foliowego kwas z zelazem. Plan byl taki, ze wczoraj test owu pozytywny, dzis przytulansko a w piatek oddajemy nasienie do badania. A pewnie sie zaraz okaze, ze pierwszy raz od 1,5 roku mam cykl bezowu i nasienie zrobimy szybciej.
kwas z zelazem jest paskudny - kupowe problemy i mdlosci, ohyda. Juz kiedys bralam zelazo i bylo masakrycznie, musialam isc na kroplowke. Teraz mniejsza dawka ale podobne historie. Fuj.

A jeszcze pytanie mam do Was - mierzycie temp dowcipnie czy doustnie? ;-) ja mierze w buzi i wychodza mi przedziwne wyniki. Max bylo 36,2 - strasznie nisko! no i mam wykres falujacy - gora dol, gora dol. Ale to pierwszy cykl z mierzeniem. Tak mysle czy dowcipniej nie jest bardziej dokladnie. Bede wdzieczna za sugestie.

ściskam Was mocno, kciukasy zaciskam za staraczki, ciężarówki i mamusie :)

Czy ktoras moglaby pomoc mi przypisac to jak sie czuje do jakiejkolwiek przyczyny?? ;) od jakis 5 dni - bol jajnika, ktory pulsuje i nie daje o sobie zapomniec + cycki takie spuchniete, jakby mi ktos wody do nich napuscil, ale nie bola raczej. Od 3 dni bole podbrzusza, krzyza i normalnie takie uczucie jakbym okres miala dostac za moment.. 15dc z bromergonem, metformaxem.

Dodam, ze najbardziej martwi mnie ten jajnik, mam nadzieje, ze nic zlego sie tam nie dzieje..! :/ a bol spowodowany jest.. No wlasnie czym??. Do miesiaczki kupa czasu jeszcze..

Wiolka nie ma to jak coś słodkiego zimą :))) Zawsze to milej i cieplej :))

Pok ja tempki nie mierzę - ale dużo dziewczyn mierzy dowcipnie z tego, co się orientuję...Mi się wydaje, że właśnie dowcipnie jest lepiej..Zawsze to bliżej akcji :)))

Jaga ja się nie znam na tych lekach, więc nie mam pojęcia o co u Ciebie chodzi. Może tak właśnie reagujesz na te leki?

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry