reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
MADE- hej:)
Faza lutealna powinna trwac od 14 do 16 dni czyli od owulki do @ powinno byc nie mniej niż 14 dni bo jesli jest krotsza to nie za dobrze;/

PYSIA- no widzę ze pojawiasz sie i znikasz :))

ZIZI- Jesteś???????????? co u Ciebie??

Boze kobity, chcialabym fasole.. Ale raczej sceptycznie podchodze do tego.. 15dc i ja juz bym miala sie tak czuc.?? A naprawde nie daje rady, najgorzej te cycuchy spuchniete wkurzaja i bol jajnika.. Heh. Juz sobie wkrecam ze cos mi tam wyroslo, albo odpadlo albo nie wiem co..! Ale o fasoli narazie nie mysle. Od jutra biore luteine i zobaczymy czy przyjdzie @... ;)

PYSIA- no jesli mierzysz na dole a tempka taka niska to raczej lipa...niestety..chyba ,ze jeszcze pojdzie w góre i bedzie pozniejsza owu jak u Made:)

Boze kobity, chcialabym fasole.. Ale raczej sceptycznie podchodze do tego.. 15dc i ja juz bym miala sie tak czuc.?? A naprawde nie daje rady, najgorzej te cycuchy spuchniete wkurzaja i bol jajnika.. Heh. Juz sobie wkrecam ze cos mi tam wyroslo, albo odpadlo albo nie wiem co..! Ale o fasoli narazie nie mysle. Od jutra biore luteine i zobaczymy czy przyjdzie @... ;)

jaki sluzik? zauwazylas cos?

reklama
jaga Ja mam czasem problem z tymi niepękającymi pęcherzykami. Mam PCO. I bardzo wyraźnie czuje jajnik jak jest pęcherzyk wzrastający. To może ci potwerdzić tylko USG.

A u mnie dziś 13 dc i nic nie czuje ;( śluzu brak jajnik nic szyjka wysoko temperatura od kilku dni stablina 36,6 ;( Chyba sie powinno coś zacząć dziać? Na ile przd owu podnosi się tempka? i szyjka kiedy powinna opaść?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry