reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mloda czesc, ciesze sie, ze wszystko w porzadku. Nastepnym razem moze jakis cukierek przed wizyta zjedz, zeby dzidzia bardziej sie ruszala...

made no widzisz jak to jest!! A mnie 2kreski zaskoczyły tydzień wcześniej... i gdyby mnie jakieś licho nie podkusiło, żeby zatestować to też bym myślała, że owulkę w tym cyklu wcięło!!! :)))))) Także fajnie, że Ciebie też podkusiło - jutro też sobie testuj nie żałuj bom ciekawa :)))))))

pysia dziękuję bardzo dziękuję.... już szukam objawów i niestety bzik się zaczął :sorry2: ... przed chwilą kupiłam termometr!! :))))) no i zrobiłam teścik i znowu tak samo intensywna kreska ... hmmm..... to nie wiem czy owulka już była czy nie....
Podejrzewam, że sobotnie szturmowce mogą się nie doczekać celu do ataku :blink:

mama : ja wciaz nie wiem !!!! hahahhaa bo myslalam ze bedzie cykl krotszy tak 25 a bylo 28 dni... ja przylatuje 16. wczesniej mi wypadala owulka tak 18-19
a teraz znow metlik bo maz od 19 do 21 czy 22 jest za granica. wracam, widzimy sie do 18 go wieczorem i wyjezdza! wiec nie tyko zdaze ale jeszcze poczekam :) a i to moze sie okazac za wczesnie... bo niby tak mi wypadnie 20-21
i badz tu madra hehe !

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry