reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama - kochana, nawet nie wiesz jak bardzo mi przykro (((( odpręż się przy ajerkoniaczku.
Dziękuję Ci również za informacje odnośnie tajemniczej fazy lutealnej : * jesteś cudowna.

pysia - Ty kobieto przeczytaj co napisałam, ja już dzisiaj nie miałam ochoty testować, ale tak sobie pomyślałam, a co mi tu będą te dwa testy leżeć i przeszkadzać, i z czystej ciekawości tylko zrobiłam, tak więc testuj i nie marudź :)))))))) kciukasy

reklama
Sluzik to wlasnie dobrze powiedziane u mnie, malo go wylatuje a ja kompletnie go nie ogarniam.. Hyhy.. Ale raczej tamna dole nic sie nie zmienilo.

Jaga - ja tak miałam, ale po dwóch miesiącach zażywania bromka. Być może wcześniej zareagowałaś w ten sposób.
A na co bierzesz metformax?

MADE- dziekuje Ci slonko...

dla Ciebie masa &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& żeby sie udalo!!

EWULA-ALE SZYJKA NA OWU IDZIE DO GORY I SIE OTWIERA:tak:dzień po owu tez jest u gory a potem schodzi na dol i sie zamyka..dlatego wtedy kiedy jest otwarta dostają sie plemniki do środka-jak jest odpowiedni śluzik;-)

JOSEPHINE- hejka:) no widzisz to we 3 odziemy razem:sorry2:czyli zdążysz dojechać do męża??:-p:-p

PYSIA- jakkkk taaaam ???

Sluzik to wlasnie dobrze powiedziane u mnie, malo go wylatuje a ja kompletnie go nie ogarniam.. Hyhy.. Ale raczej tamna dole nic sie nie zmienilo.

Nie chce rozbudzac pozytywnej mysli, ze juz.... Pierwsza rzecza oprocz bolacych i nabrzmialych piersi oraz lekkiego klucia w prawej stronie brzucha, byl wlasnie delikatnie brazowawy wodnisty sluz, dzieki ktoremu ostroznie zaczelam myslec, ze moze wydarza sie moj cud. Jeszcze raz powtarzam, tak bylo u mnie i nie chce, zebys byc moze niepotrzebnie sie nakrecala.

mama a to juz rozumiem ;) to dobrze to jest wysoko i taka bardziej miękka :-) znaczy dobrze no to działamy a może coś z tego będzie;)

LIBBY zrobilam jak kazalas
MADE wiem czytalam co pisalas.
MADE, MAMA u mnie krechy sie dwie pokazaly i ta druga niewiele jasniejsza od kontrolnej wiec moze jeszcze jest nadzieja, ze w przeciagu paru dni pojawi sie ciemniejsza hm... a ja tempke mierze w ustach

Hej :*
juz po wizycie;)
z Dzidzią wszystko dobrze ;).
Ale dzidzia nie chciała pokazać co ma między nóżkami ;(
ale gin mi powiedziała ze za miesiąc mam sie upomnąć to zobaczymy moze tym razem pokaże;)

reklama
MAMA, WIOLKA, JOSEPHINE Wy na jednym wozku jedziecie, bo 3d.c. a ja wypatrzylam, ze ja, pok i jaga na drugim wozku ;D bo 15"d.c. hi hi

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry