reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej dziewczyny!! Skończyłam właśnie zajęcia.. Ufff...
Popijam czekoladę coby się rozgrzać i nadrabiam Was :-)

Coś Ty pysiu już na straty...??? Jakże to tak....
mamuś tulam i cieszę się, że nastrój nienajgorszy, chociaż żal.... Ale wiosna to taki piękny czas na działania!!! :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Hej Kocurku! Smacznej czekoladki!

Mama
tak super taki spacerek - jakby już wiosna była :) W sam raz na ukojenie smuteczków...Jak napisałaś o staraniach w maju to stwierdziłam, że to piękny miesiąc...Kto wie czy i u mnie tak się nie skończy.......

Hej lili już dwie wypiłam a ciągle mi niby zimno brrr.... Właściwie to mi dzisiaj i gorąco i zimno jednocześnie i jakoś muli w brzuchu....... czyli już doszukuję się objawów ja wariatka!!! :baffled:

KOCUREK- pewnie,ze żal-cholera jasna:wściekła/y::wściekła/y:już nie wiem czego sie chwytać-wszystko zawodzi:sorry2::sorry2:
dlatego teraz jeszcze raz sprobujemy i potem przerwa bo juz bzika dostaję...

LIL- mowisz ,ze tez bedziesz odpoczywala do maja ??

PYSIA- witaj ponownie:*

Lil Maja - ja casta brac nie bede, bo juz mam bromergon ;) zreszta nie wiedzialam, ze on tez dziala na sluz.. Dlatego chce wiesiolka wyprobowac od nowego cyklu ;) bo mam suchutenko!!

mama i wszystkie do których zawitała @ przykro mi bardzo...
czytam Was każdego dnia i czekam na te powytywne wieści... myśle o Was i posyłam fluidki, póki jeszcze moge...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kocurku ja tak samo bzikuję, więc nie martw się...

Mama nie wiem co zrobię po tej @...Na pewno będę kontynuować castagnusa i będę zbierać pieniążki na lekarza - ale przestały mnie cieszyć te starania - nie mówię, że się już całkiem poddałam, ale może też przyda mi się przerwa...Maciuś począł się kwiecień/maj - wiosna jest radosna sama w sobie, łatwiej gdzieś wyjechać...Może więc zrobię też przerwę do tego czasu. Ale pomyślę dopiero po @ :)

JAGA- pewnie,bierz wiesiolka -ja wiem jak to jest jak sie ma sahare..
poczytaj sobie jeszcze i żelu Pre-seed na necie-dość drogi ,ale podobno wydajny a super dla plemników..
MARAN- witaj i dziekuje...kurka mówie Ci lapy i giry opadaja...ryczeć to malo,ale co mi to da...juz tyle lez wylalam....
a Ty kochana juz powoli sie pakuj do szpitala :)

LIL- wiem,ze maj to ladny miesiąc do starań -ja staram sie od lutego-przerabialam i maj i czerwiec i lato i jesień teraz znowu zima-matko-rok mojego życia przelecial i co..ja wciąż tylko śluzie,testach,@,hormonach....masakra jakaś ,musze odpocząc-muszę...

ale oczywiście na bb bede -a jakże:):);-)

Ostatnia edycja:
Nie mogę już tu dłużej siedzieć... mykam zakupy do lodówki i do domku synowi jakiś obiadek zrobić... papa tylko nie piszcie za dużo bo nie nadążam!!! :-D

reklama
A my wrocilysmy ze spaceru. Male przewrocila sie chyba z 20 razy ale do wozka niechciala i na rece tez nie.glowa nadal boli i zaraz zwariuje....
Lil no niestety do mnie tez @ zawitala

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry