• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
widzę, że temat imienny :-D U mnie chłopczyk to Remigiusz, a dziewczynka Antonina :-)

Witam wszystkie z którymi się nie przywitałam do tej pory :D

reklama
lil a więc tak - po pierwsze musi być porządna liściasta bezsmakowa - np. Bastek , zalewam około dużą łyżkę tych liści wrzątkiem - robię od razu cały litrowy dzban - czekam aż się schłodzi i piję cały dzień :) A jak się skończy to zalewam raz jeszcze te same liściory - wtedy jest łagodniejsza ale też mi smakuje :))

boogie - antonina piękne imię, podobało mi się zawsze najbardziej, niestety powiedziałm moje wrednej szwagierce i teraz jej córka ma tak na imię ...

miksuia - mojemu chrzesniakowi taki sam kiedys kupiłam rowerek, znaczy sie podbny

lil no kochana wykorzystuje właśnie ostatnią godzinę znośnego samopoczucia na dziś - juz czuję mdłości w tyle głowy czyli za pół godziny będzie zgon ;)) a wtedy do łóżka i zamknąć oczy i niech nikt mnie nie rusza!!! No. Ale do 17.00 czuję się nieźle, przede wszystkim nie padam już na pysk i nie mdli non stop i nie trzęsie z zimna :))) i mogę jeść coś poza twarożkiem!!! Oby i Tobie zaniedługo przechodziło - ja mam teraz 11 tydzień i mam nadzieję, że się normuje :)...

PALMA: prababcia ze strony mamy miał na imię Antonina, wychowała mamę po części, tak jak mnie babcia, mama mamy :-) stąd inspiracja :D
moja siostra do bierzmowania wzięła imię babci, Zofia :-) dziadkowe imiona to Franciszek i Stanisław, ale zawsze kochałam się w takim Remku :-D fantastyczny facet, mój lekarz prowadzący też ma na imię Remigiusz, więc Remi będzie mój, jeśli to chłopczyk :-D:-D:-D

WISIENKA: kochana dla mnie imienia ten portal znaleźć nie może hahahah, mamy zbyt skomplikowane imiona z Belgiem hahaha, niestety :-D

kocurku dziekujeIwcia juz lepiej tzn marudzi caly czas ale juz tak nie kaszle i kataru tez juz prawie nie ma.wiec naszczescie obylo sie bez antybiotyku
czesc lil:-)
mikusia fajne sa te rowerki no nie?iwcia tez ma podobny

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry