reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wiolka no to trzymam kciuki nawet jak się nie nastawiasz! Nie ma co się nastawiać na cokolwiek :))

Poczku hehe jesteś super pozytywna! A progesteron całkiem w pierony rzuciłaś? Kurcze rozumiem akurat to, bo mi się dupek daje we znaki. A teraz odpocznij coby mieć siły dla męża!

reklama
jestem ...zniknelam nagle bo pojechalam na to zebranie do przedszkola i właśnie jestem z powrotem..

POK- no to &&& za działania !!

LIL- kiedy teraz wizyta ??:)

WIOLA- ja też mam dostać 30 @ -tylko ,ze ja na bank dostane a za Ciebie na wszelki wypadek trzymam &&& :)

Cześć babeczki moje!

Nic nie dałam rady nadrobić, za co przepraszam. Ale wleciałam niedawno z pracy do domu, zjadłam, a teraz leżę. Nie mam na nic siły! :szok::eek: Ale na szczęście jutro wolne - choć kocham moją nową pracę, to muszę się wyspać!

A jak Wam dzień mijał? Mam nadzieję, ze wszystko u Was dobrze! :-)

imagesCAVG0BPO.jpg

hej hej !!!;-)
a ja mam termin @ na mniej więcej 24-27 marca ... :) Ale męza nie ma , wiec nie ma na co liczyc, choć działaślismy w dni płodne, podaczs owulacji, bo tak wyszło na usg ... ale na nic nie liczę ... czuje się tak jak co miesiąć od dwóch lat ... trudno ... może w kwietniu zdazy się cud i nie będe musiała isc na laparo :-)

no to jestem. naczekalam sie, ze hej.

najpierw byla kupa smiechu, bo na dzien dobry powiedzialam, ze jesli chce mi dac znow progesteron to ja wychodze od razu. No i smiech, badanie. Na usg wyszlo, ze owu juz byla (a test pozytywny owulacyjny wczoraj wieczorem), powiedzial, ze spokojnie jest czas, zeby jeszcze dzisiaj pofikac. Endo 10 mm - powiedzial bardzo ladnie. Jedyne co to stwierdzil, ze sluzu mogloby byc wiecej ale tez jest jeszcze w normie. Cycsta na lewym jajniku jakas sie zrobila ale jego zdaniem sama woda i sama sie sprawa rozwiaze mamy tylko fikac delikatnie, bez zadnych super szalenstw, bo po pirwsze moze bolec a po drugie moze peknac czy cus.
Jesli dostane @ mam zadzwonic, zeby byl na biezaco a jesli nie to spotkamy sie jakies dwa tygodnie po terminie @, zeby zobaczyc czy cus kielkuje. Nie nastawiam sie, bo cos kiepsko widze dzisiejsze przytulanska. Pogoda poszla sie walic, cisnienie spada a ja mam kupe roboty teraz i pewnie padne na pysk jak M. wroci.

made - wizualizuj pliz! :)

To super, w takim razie sprezcie sie i do dziela ;-)

hej hej !!!;-)
a ja mam termin @ na mniej więcej 24-27 marca ... :) Ale męza nie ma , wiec nie ma na co liczyc, choć działaślismy w dni płodne, podaczs owulacji, bo tak wyszło na usg ... ale na nic nie liczę ... czuje się tak jak co miesiąć od dwóch lat ... trudno ... może w kwietniu zdazy się cud i nie będe musiała isc na laparo :-)

E no jak owu byla i dzialanka byly to trzymam &&&&& nigdy nie wiadomo :-)

Ja nagotowalam caly gar lazanek i tak sie objadlam ze ruszyc sie nie moge. Ale za to jakie pyszne byly...

lil wlasnie kiedy sie na wizyte wybierasz kolejna? Ja tez biore dupka ale jakos nie czuje negatywnych skutkow na szczescie.

MARY-BETH- hello:) dobrze,ze już jesteś :)

PALEMKA- &&&&&&&&&&& za kwiecień ,zeby sie udalo albo już za marzec-a co :))))))

GOSIANE- cześc ciężarówko:)

my kolacja:)

hej :)

pok : super! to dzis wieczorem nie chce cie widziec na forum :)))))
mikusia : super kawalera masz :)
jelsi chodzi o imiona to ja lubie stardowane, gustaw sie podba mezowi :) teodor dla mnie za twadry choc uwielbiam peirwsza czesc, jendak wole wersje delikatniejsza : teofil :)
nasi glowni faworyci to tak jak u mamy : pola(apolonia) i marcel/teofil
a z dziewczecych to ja lubie ejszcze bardzo cama serie 19-20 wiek konczace sie na -ine :)
capucine, josephine, philippine itp :) a z innej serii : salomee :)
pok : antonina uwielbiam :) ale mezul nie chce, i zreszta tu inaczej to sie wymowi... no i tosia antosia : uwielbiam!!! ehh
ps. zawsze myslalam ze bede miala wlasnie Pole Antonine :)

Mama - cześć, kochana!!! :-) Ooo, jak ja się cieszę, ze już mogę polezeć. :happy2: Jak tam u Ciebie? :-)

Pok - no to teraz &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!! :-)

Palemka - trzymam kciuki, by laparo nie była potrzebna! Wiesz, cuda naprawdę się zdarzają! :tak:

Jos, Gosiane, Lil, Wiola oraz wszystkie klikające babeczki - pozdrawiam!

reklama
jos- no my mamy takie same upodobania co do imion:)

mary-beth- u mnie powoli do przodu...
a za Ciebie trzymam &&&&&&&&&&&&&&& sobota blisko:))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry