reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Mama wizyta 31 marca, do tej pory znowu niepewność, bo miałam tak jakby skąpą @ no i te dwa poronienia w poniedziałek bliskich mi osób. No ale mdli mnie okrutnie - tego się trzymam. A Ty w tym miesiącu faktycznie zero boboseksów? Jak się czujesz w ogóle??

Gosiane hej kochana! Dupka długo bierzesz? Ja zwalam wszystko na dupka - ale biorę już miesiąc ponad - i tak się zastanawiam jak długo jeszcze....Mogę go brać jeśli to ma pomóc, ale jęczę przy tym nieziemsko....A jak Ty się czujesz??

Palemka ja tam trzymam kciuki za ten cud....Ale nie odwlekaj laparo...Masz już datę ustaloną?

Jos, Mary hejka!!!!!!!

Mary Ty w sobotę testujesz????

Jos a Ty kiedy??

Hej Mamuśka!

jos- no my mamy takie same upodobania co do imion:)

mary-beth- u mnie powoli do przodu...
a za Ciebie trzymam &&&&&&&&&&&&&&& sobota blisko:))

Mama - a no blisko. :-):happy2: I fajnie, już bym chciała wiedzieć. :happy2: A tu widzę, że temat imion dziś królował. ;-):happy2: 9 marca moja koleżanka urodziła dziewczynkę i dała jej na imię Johanne (koleżanka jest Norweżką), co mi przywiodło na myśl, ze te stare, proste imiona naprawdę są piękne! ;-):-)

Liluś - hej kochana!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizytę! Tylko się nie martw! A ja testuję w sobotę. ;-)

Cholerka, w sobotę mamy z M. u znajomych imprezę przebieraną i wcale mi się nie chce iść... :eek: No, ale mamy tam wszyscy role do odegrania, więc muszę iść, ale szybko się stamtąd zwinę!

Ostatnia edycja:
jos mi sie tez podobaja takie imiona z koncowka -ine i pewnie jakbysmy gdzies za granica mieszkali to bym zaszalala. Ja sie czuje calkiem dobrze. Nie mam plamien na razie tylko strasznego lenia od czasu do czasu i zachcianki mi sie wlaczaja. Dzis byly juz lazanki a teraz lody wcinam :-)

Hej mary to ja tez juz zaczynam zaciskac &&&&&&&& za testowanko!

lil to mamy wizyte w tym samym dniu :-) Jutro u mnie juz mija 3 tydz jak biore dupka. Slyszalam ze bierze sie go tak do 14-16 tc. Ja sie dobrze czuje, nie mdli mnie ani zadnych bolow glowy. Jedynie czasami sennosc mnie dopada i totalna niemoc.

Ostatnia edycja:
Mary kochana to się cieszę, że tak się plany u Ciebie zmieniły i się starasz! Za test trzymam mocno mocno kciuki!!!!!!!!!!!!! Bierzesz jakieś leki teraz???

Gosiane kurcze fajnie, że nie masz mdłości, ja jem głównie chleb z masłem, czasem z serem, a inne rzeczy są dla mnie beeeeeeee....Staram się jeść, ale mi się od razu zwracać chce - co dla mnie smakosza nie jest miłe.

Gosiane - to w takim razie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& także za Twoją wizytę!

Jos - fajne te imiona!!! :-) Faktycznie trzeba brać pod uwagę, jak one będą wymawiane, dlatego u mnie polskie odpadają... ;-)

GOSIANE: :-) właśnie zauważyłam, że Twój ślub odbył się w dniu moich urodzin :-D czyli obie świętujemy coś ważnego w tym samym dniu :-D

Mary kochana to się cieszę, że tak się plany u Ciebie zmieniły i się starasz! Za test trzymam mocno mocno kciuki!!!!!!!!!!!!! Bierzesz jakieś leki teraz???

Lil - a no jakoś tak wyszło, ze w tym cyklu zaczęłam używać testy owulacyjne z ciekawości i drugiego czy trzeciego dnia już wyszedł pozytywny (późno zaczęłam używać, a moje cykle są długie...). ;-) Więc 5 dni z rzędu podziałaliśmy... :tak: Nic teraz nie biorę, żadnych leków, poza kwasem foliowym. A na 7 kwietnia - moje urodzinki - rodzinny zaklepał mi wizytę u gina, by zacząć jakieś leczenie mojej domniemanej niepłodności! :blink: Pójdę tak czy siak, przynajmniej USG będę miała.

reklama
MARY- no tak,wiadomo,ze chciałoby sie już wiedzie,ale za kilka dni sie wyjaśni..

MŁODA- dzieki kochana..ja sie trzymam ,ale Ona....:-(

LIL- tak-u nas 0 sexu i wiesz co????????dobrze mi z tym:-D:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry