reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Wiolka no to trzymam kciuki nawet jak się nie nastawiasz! Nie ma co się nastawiać na cokolwiek :))

Poczku hehe jesteś super pozytywna! A progesteron całkiem w pierony rzuciłaś? Kurcze rozumiem akurat to, bo mi się dupek daje we znaki. A teraz odpocznij coby mieć siły dla męża!

progesteron mialam brac tylko do konca poprzedniego cyklu no i dzisiaj mielismy postanowic jak w tym cyklu, a ze owu byla, endo ladne to juz nie musze brac :) ufff!!!

ja w amach odpoczywania przed wieczornymi igraszkami zrobilam zakupy, 3 pralki prania, zmienilam posciel, ogarnelam z grubsza mieszkanie, kuchnie wymylam. Zostala mi lazienka, odkurzanie i zrobienie kolacji :) 40 minut i po sprawie :) bosko!

Witam Was moje drogie:)
Wyszedł mi super blondzik:) Przy okazji zrobiła manicure i brewki:) Zdjęcie wstawię rano,teraz zmykam:)
Wypiłam dzisiaj 3 kawy a mało nie zasnęłam...może to fasolka? :) Ależżżż jestem dzisiaj pełna nadziei :)
Dobranoc

hej
ale tu pusto :)

lil : hej slonce !!!! :) ja kiedy testuje? ja sie dopiezor planuje zaczac starac wiec testowanie to nie szybko, dopiero w kiwetniu jeszcze nawet nie liczylam dnia, ale oK. 3 tyg!
ale ten cykl podchodze bardzo na luzie, nic nie licze nic nie sprawdzam
stwierdzilam ze musze podejsc do tego tak jak z poldusiem, na luzie, niczego nie liczac i nie planujac
z synkiem zajscie zajelo 4 m-ce raptem, az tak bardzo sie nie postarzalam od 2 lat wiec czemu takie porblemy? mysle ze psychike, jej sila jest wieksza niz podejrzewamy! wiec musze przestac myslec ;)

pok : &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :))))))
mama : do jutra
mary : heeej :) fajnie ze sie staracie :) no ja imion z "sz" cz" "z" z kropka i "rz" nie bior epod uwage bo sie tu ludzie zaciukaja probujac je wymowic :)
zreszta chcemy przeciac jablko na dwa jak najbardziej rowno sie da ;) czyli zeby dziecko mialo i troche polskich korzeni i francuskich w imeniu :)

kolorowych wszystkim :)
oliwka :aaa! zapomnialam! czekamy na zdjecie :)

Hej dziewczynki.

U mnie zaczyna się słoneczny zień. Szkoda tylko, że zaczął się od @. No nic. Spodziewałam się tego. Czyli dzidzia się nie urodzi mojemu mężowi na urodzinki. Może na święta się uda... A na następną owu planuje wyjechać na urlopik. Tak między 9 a 13 dc. Może to coś da. Tylko jeszcze muszę poszukać gdzie.

cześć babeczki-ja również z kawą Palemka :)

u mnie jeszcze gorzej wieje niz wczoraj i pada

KRÓLOWA- przykro mi...w takim razie &&& za nowy cykl i udany urlop:)

witam
podalam malej leki, sniadanko dalam i juz na BB.
mamus u mnie tez strasznie wieje...mimo tego ze w domu mam cieplo to przez ten wiatr zimno mi.
witaj palemko:-)
krolowa&&&&&&&&&&&&&&&&&&za nowy cykl

reklama
Witam :-D

u mnie tak pada ze o boże... :-(

a ja zbieram sie do szkoły na 2 lekcje :-)

Mama tata i siostra zaraz sobie wyjeżdżają :-) :-D he

ide pa :*
Miłego dnia ciotki:*

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry