• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
nika - stosowałam go tydzień wcześniej i nic mi nie było- nie wiem co się stało :-(

Jeny - czuję się jak na haju - nafaszerowali mnie jak indyka na święta - zastrzyk w tyłek przeciwzapalny i trzy kroplówki ze sterydami :-( Idę spać - jak zacznę kojarzyć to do was wrócę.

reklama
LORELAIN- ale juz chcialabym byc wsrod Was ;))))))))))))))))jeszcze troszke....a tymczasem przylaczam sie do gratulacji:):):);)

JULIEET- witam i zycze szybkiego wyjasnienia sprawy w pracy męża:tak::tak:zebyscie mogli juz zaczac starac sie o swoje baby;-)SOL- biedactwo nasze:sorry2:wspolczuje...idz spac i jak juz bedziesz w stanie to wlatuj...no to sobie zrobilas depilacje-nastepnym razem wlatuj do mnie na woskowanie-u mnie bezbolesnie:tak::tak::-D

Sol - o kurka, ale ci się porobiło na święta :szok:... bardzo ci współczuje i wirtualnie mocno przytulam :sorry2:

julieet - nas cały czas blokowało kupno mieszkania, ale już miałam takie parcia na drugie dziecko, że aż po roku NIE karmienia wróciła mi laktacja :baffled:

mama05 - najgorzej to z cierpliwością :cool2:

idę sobie nałożyć sałatkę i zagrzać kiełbaskę, może jeszcze jakąś święconkę upoluje :-)

dzięki dziewczynki ;) ja też mam nadzieję, że szybko się coś ruszy w temacie jego pracy i będziemy działać, ale to i tak najwcześniej za 3 mc dopiero, no cóóż, wytrzymam ;)

Lorelain, no to nieźle Cię wzięło ;) życzę szybkiego zafasolkowania :) smacznego wcinania kiełbachy ;p
ja od jutra przechodzę na dietę, po świętach czuję się jak prosiaczek, brrrrrrrrrrrrr

I piekny weekend za mna. br po co te swieta. Az nie chce sie wracac do pracy po takiej przerwie :((( wrocilam do domu calkiem niedawno smutna, ze hej. Jakos nigdy nie moge pogodzic sie z mysla, ze weekendy razem tak szybko mijaja i ze dzis w lozku sama, aj :( i 4dni rozlaki. Bedzie mi ciezko moge sie zalozyc.
Swieta poza tym ok. W sobote robilismy zakupy na swieta, jakies picie i jedzonko i jakos tak milo minelo dosyc... W niedziele do tesciowej z rana na barszczyk i pozniej obiad i kawa i w ogole, pozniej kosciol no i cale popoludnie razem. I mala przejazdzka autem do pobliskiego zamku.
A dzis... rano obudzilam sie z poteznym bolem glowy, bolaly skronie i czolo niemilosiernie i nie moglam usnac... wzielam wiec tabletke ale dalej nic, lzy az mi polecialy... na szczescie Moj mi przyniosl recznik nasaczony woda i przylozyl na czolo i od razu ulga, nie wiem kiedy zasnelam i pozniej jak wstalam to bolu juz nie bylo
a dzis tez obiadek u tesciowej i popoludnie razem

ale ostatnio spalam i spalam wieczorem przed tv to godzine, to dwie... szok... zmeczenie

Witam serdecznie już rawie po świętach...
dobrze ze nie trwają dłużej bo ciągłe jedzenie i jedzenie to jest nie do zniesienia, a ja jaks nie moge sie powstrzymac od takich dobroci :( a mialam jeszcze zrzucic pare kilo,no a ale trudno zrzuce po drugim...chyba ;)
Mika79 gratuluje serdecznie,wspaniała wiadomość:)to chyba jeszcze będziesz mamą 2010 :)
Lorelain ja ciągle odkładałam i w koncu moja córa ma juz ponad 2i poł roku a tez zawsze chcialam miec mała roznice wieku, jeszcze rozsadnie byloby z mojej strony poczekac poł roku,ale juz nie chce zwiększac tej róznicy, co ma byc to będzie.:) Czekam na koniec @ a pozniej odliczanie :) i celowanie...moze tym razeem chłopak się uda :)

reklama
Julieet - ja się przez święta strasznie obżeram:-) Ja bym bardzo chciała przytyć jeszcze 3 kg :sorry2: Przed ciążą ważyłam 45 kg, przytyłam 40 kg i samo spadło do 50 kg. Teraz ważę 52 kg po intensywnym obżarstwie przed wiosennym co by nie wyglądać jak wieszak :sorry2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry