• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam serdecznie ! Nowiutka na BabyBoom jestem i podoba mi sie bardzo ten portal. My o drugie dziecko staraliśmy się 2 lata i 5 miesięcy. badania wszystkie ok, miałam sprawdzaną drożność jajowodów(brryyy) i też ok a fasolki jak nie było tak nie było. Każda @ zbliżała mnie coraz bardziej do załamki nerwowej. I w grudniu powiedziałam sobie: ok nie można-widać tak musi być. Mój synek, który ma 10 lat będzie jedynakiem no ale cóż zrobić. Zwolniłam i starałam się nie myśleć choć do końca to się nie udawało. Ale... 19 marca zrobiłam test i...!!!!!!!!!!!!!!!!!! @ wyraźne upragnione kreseczki. Szok i kompletne zaskoczenie. jestem niesamowicie szczęśliwa ale i pełna obaw aby wszystko było ok. Od samego początku mam problemy z ciśnieniem i już jestem na zwolnieniu. No ale muszę i będę uważać bo pierwszy synek był wcześniakiem( 6,5 miesięcznym) gdyż odkleiło mi się łożysko.
Oby wszystko było OK. To już 7 tydzień :)

reklama
NIKA- doszedl sms doszedl:tak:no tak-teraz produkcja znowu ruszy;-):-Da nasza Marylka dziala i dziala i moze jutro jak zawita to napisze ,ze mienia suwaczek bo gumek nie zostalo juz nic;-):tak:niech dziala,tak juz nogami przebiera na to dziecko,ze trzymam kciuki,zeby im sie za pierwszym podejsciem udalo-a co:tak::-D:-D

Odważna kobita jesteś bo ja bym chyba już przy trójce osiwiała :-D:-D:-D:-D

My mieliśmy wstępnie starać się od lipca, żeby dzidziuś był na wiosnę, ale raz - nie mogę sie juz doczekać, a dwa stwierdziłam, że może nam to troszkę zając, więc lepiej juz teraz próbować :confused:
Teraz mam ostatni krążek nuva ringa i aż korci już go wyciągnąc, ale chyba już dotrzymam do następnego poniedziałku.Boję się, że jakbym teraz wyciagnęła to rozleguluje sobie cykle :cool:
Ja mam 25 lat a mąż 29. Oboje bardzo lubimy dzieci, zawsze chcielismy miec dwujeczke i najlepiej z nie dużą różnicą wieku. Ja mam 9 lat starszą siostrę i nigdy się nie dogadywałyśmy :dry:Ta różnica i tak już nie będzie taka mała bo już 3 latka wypadną :sorry2: Cały czas nas wstrzymywało kupno większego mieszkanka :sorry2:

MILKA79-witam Cie i BARDZO gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ja tez jestem rocznik 79:)) staramy sie o 3 dzidzie od czerwca-narazie jestem na hormonach bo sa problemy:( ale damy rade!!pisz z nami kiedy masz ochote.kiedy masz wizyte u ginek.teraz???pozdrawiam i rozgość sie u nas:))

Odważna kobita jesteś bo ja bym chyba już przy trójce osiwiała :-D:-D:-D:-D

My mieliśmy wstępnie starać się od lipca, żeby dzidziuś był na wiosnę, ale raz - nie mogę sie juz doczekać, a dwa stwierdziłam, że może nam to troszkę zając, więc lepiej juz teraz próbować :confused:
Teraz mam ostatni krążek nuva ringa i aż korci już go wyciągnąc, ale chyba już dotrzymam do następnego poniedziałku.Boję się, że jakbym teraz wyciagnęła to rozleguluje sobie cykle :cool:
Ja mam 25 lat a mąż 29. Oboje bardzo lubimy dzieci, zawsze chcielismy miec dwujeczke i najlepiej z nie dużą różnicą wieku. Ja mam 9 lat starszą siostrę i nigdy się nie dogadywałyśmy :dry:Ta różnica i tak już nie będzie taka mała bo już 3 latka wypadną :sorry2: Cały czas nas wstrzymywało kupno większego mieszkanka :sorry2:
LORELAIN- my z mezem wciaz czujemy ze rodzinka nie jest w komplecie i dlatego jeszcze jedna dzidzia-mimo,ze planowalismy 2 ale plany sobie a zycie sobie:-D:-Dja mialam 26 lat jak rodzilam Zuze-pierwsza ciaze poronilam w 9 tyg:-(a potem 8 m-cy staralismy sie o Zuze...jak sie chce to zawsze pod gorke...zobaczymy czy nam sie teraz uda:sorry2:ja mam duza pomoc w mezu i nie boje sie nadmiaru obowiazkow.ostatnio troche naszly mnie mysli czy damy rade finansowo...ale mysle,ze damy i na poczatku czerwca zaczynamy:tak::-D

NIKA- ale sie ciesze,ze juz kwiecien!!!!!!do czerwca coraz blizej i wiele z nas zaczyna polowania na owulke:tak::-D:-D:-D

MILKA- NAJWAZNIESZE TO SPOKOJ,lykaj Folki i oszczedzaj sie!! :)) a jesli masz mozliwosc to pewnie-idz wczesniej-tak dla spokojnisci:)))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ale tutaj ruch, super :)

Miłka 79 gratulacje !!

kurcze, czy mi się zdaje, czy Wy wszystkie już macie dzieci ?? ;p

my najchętniej zaczęlibyśmy starania już teraz, ale mój mąż nie ma stabilnej sytuacji w pracy więc musimy jeszcze poczekać, mam nadzieję że czas szybko upłynie, już nie mogę się doczekać

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry