• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
PYSIA, pracuję w laboratorium, gdzie są różne szkodliwe odczynniki typu ksylen, formalina, aceton, fenol.
Ciągle się zastanawiam, czy to nie będzie miało wpływu na moje zaciążanie, chociaż koleżanki w pracy mają dzieci i jest ok.

reklama
HELLO:-)jestem z kawka,poodkurzane,pranie sie konczy prac i zaraz rozwiesze i na ogrod wystawie poki nie pada bo z ta pogoda to roznie...czy ktoras babeczka juz wstala:confused::confused::confused:

Witam się i na dłużej będę późnym popołudniem :-)

Mam zapytanie, czy orientujecie się kiedy dokładnie nie można zwolnić kobiety w ciąży? Czy jak jest umowa na czas określony na 2 tygodnie i co 2 tygodnie nowa podpisywana to można zwolnic czy nie?

witam porannie:tak::-)
ale pogoda brzydka,bleee:wściekła/y:.podobno od jutra ma być ładniej...
mama05 wyspałaś się po podróży?nas Ala obudziła przed 3,bo chciała przyjść do naszego łóżka,ale trochę ją utuliłam i została w swoim:tak:.przybiegła dopiero 6.40 i jeszcze godzinkę przed przedszkolem pospała:tak:.mam nadzieję,że nie przyniesie znów jakiegoś choróbska:wściekła/y::wściekła/y:
pysia oby szybko rozłąka minęła:tak:
sol co to za dziadostwo,że tak Cię poparzyło???tym bardziej ,że stosowałaś wcześniej,naprawdę dziwne.mam nadzieję,że czujesz się juz lepiej:tak:
julieet pewnie jak będziesz już zafasolkowana,to pójdziesz na L4,co?ja bym się trochę bała przy takich oparach
lorelain nie wiem jak to jest przy takich przedłużanych umowach o pracę.poszukaj w necie,może coś będzie
miłka79 widzę,że jesteś tuż za mną z fasolką:tak:.też masz termin na listopad?ja też jestem na L4 i muszę iść z tym do dyrekcji,bo jeszcze o niczym nie wie,he he:-)

WITAJCIE KOCHANE :)
już myślałam że was nie nadrobie :) no i nie pozaznaczałam sobie waszych wypowiedzi i nie pamiętam co miałam komu odpisać :(:( ech

Pysia dasz rade to tylko 3 m-ce choc Ty tak niecierpliwa jak ja :) ale chyba ja bardziej :):)
Super że Tyle nowych dziewczyn :) a ja sie wczoraj pytam swojego czy będziemy dalej uzywać gumek czy już nie?? a on do mnie nie wiem to od Ciebie zależy jak dla mnie to możemy nie używać :) a ja mówie ale wiesz chyba wole żeby się w styczniu urodziło niz w grudniu i juz nie dużo zostało a on no dobra to skończymy te zapasy i działamy :):) no ale jak usyszał że używamy gumek to wczoraj padł jak kawka wieczorem :) chyba juz mu sie nie śpieszyło :):):) nie no smieje sie ja wczoraj tez wyjatkowo szybko padłam :):):) a poza tym musze sobie sprawdzić te dni płodne bo to chyba jakoś w tym tygodniu powinno byc no i może się załapiemy no co będzie to będzie byle nie konik :):):)

bibinka dobrze że masz już to zwolnienie :):) szkoda że musisz jeszcze czekac na usg no ale nic na pewno warto poczekac :):)

ja tez nie wiem jak to z ta umowa ale obawiam się ze to tylko przez te 2 tyg nie mogą Cie zwolnic bo tylko wtedy jesteś zatrudniona i jeśli nie masz nic na papierze że będą Cie np przez rok co dwa tygonie zatrudniać to obawiam się że moga nie przedłużyć w którymś momecie :(:(:( ale pewna nie jestem

Ostatnio edytowane przez moderatora:
cześć marylka:-).gumek już wiela Wam nie zostało,chociaż szkoda tych dni płodnych w tym tygodniu:tak::-).nie wiem czy wytrzymam do tego usg,może szybciej prywatnie pójdę tak dla własnego spokoju:tak:

BIBINKA- tak,jestem wyspana,choc dzis to moglabym lezec w lozku pol dnia:tak:zawsze po takim wyjezdzie mam 3 prania do wstawienia...jedno juz rozwiesilam...niby 5 dni nas nie bylo a kurzu:dry:pewnie elfy lataly po domu:-DMARYLKA- oj,oj,jedziecie po bandzie;-)ale jest ryzyko jest zabawa:tak::-D:-Da ja dostalam ubranka od Ciebie-sasiad odebral i wczoraj man przyniosl-ale niestety tylko spodenki a dobre-koszulka i koszula za krotki:sorry2:ja Go mierzylam nie wzielam pod uwage,ze On w to wejdzie tylko na plasko mierzylam i jak zalozylam to az sie usmialam-do pępka Mu siega...

Witam się i melduję ;-)

Nadrobiłam kilka stron :-D

Witam gorąco nowe staraczki :-D Dobrze, dobrze - oby jak najwięcej nas zafasolkowanych tu było - ciążowe fluidki bardzo wskazane ;-)

Sol - kurde kobieto, mam nadzieję że dzisiaj juz lepiej. Aż mi ciarki przeszły jak przeczytałam co sie Tobie stało :-/

U mnie świeta rodzinnie - u nas w chalupie. Ale pogoda w niedzielę była super i caly dzień przesiedzielismy w ogrodzie.
Dzisiaj niestety przyszła @ i umieram z bólu. No ale przyszła terminowo i raczej się jej spodziewałam :-/ wrrrrrrrr
Dzisiaj będę Was tu podgladać a tymczasem idę sie położyć, bo brzuchol boli jak cholercia :-(

BALBINKA- witam i wspolczuje skoro zle sie czujesz,ale lez jak masz mozliwosc:):) ja tez wczoraj jak wrocilam to nadrabialam zaleglosci.jeszcze 1,5 tygodnia i wizyta u ginek:)))))

reklama
:-) witam się z ranka a moja @@@@ spóżnia się już cała 2 dni jak coś to jutro zrobię test ( bo teraz to chyba nic nie da - no chyba że się mylę ) żadnych objawów nie mam , nic na @ nie wskazuję aż boję się pomyśleć że wreszcie się udało ? bo okaże się że nic z tego .. :-). trochę mi motyle bo brzuchu jeżdzą ale nic poza tym , może to świąteczne obżarstwo daje o sobie znać ..

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry