• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
BB77- jesli spoznia sie @ drugi dzien to mozesz juz robic test-juz w dniu spodziewanej @ wynik jest miarodajny-jak bedziesz to juz pokaze:tak:my trzymamy kciuki i czekamy na wiesci;-)a potem poprosimy o fluidki ciazowe:-D:-D

M A M A 99-CO U Ciebie,dlugo sie nie odzywasz.....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
mama 05 - może i masz rację , ale boję się zapeszyć , dlatego się ociągam z tym testem , .Ja jakoś kilka dni temu zrobiłam test i był negatywny ale to było 3 dni przed @,

Witajcie Kochane,

Melduję się, że żyję po Świętach ... najedzona ale i wypoczęta ... dużo przeleżane na kanapie bo kręgosłup mocno daje znać o sobie ... ;( niestety .... a tu jeszcze prawie 3 miesiące przede mną ...
najważniejsze, ze Natalka dokazuje, kopie mamę w różne narządy i ogólnie jest ok ;) ... w przyszły piątek wizyta u ginki więc sie z NIą znów zobaczę :), tym razem powinna zostać "zważona" ;)

mam nadzieję, że u Was ok (niestety nie nadrobię ;( ) i Święta minęły spokojnie ;)
ach, i najważniejsze! odebraliśmy klucze po wykańczaniu mieszkania - czyli SKOŃCZONE !!! teraz tylko sprzątanie i zamawiamy meble, które juz jakiś czas czekają w magazynie ;) ... no i wprowadzka!!!!!!!!!!!!!

bb77-wiem jak to jest-mi chcialabym i sie boje:tak:;-)pewnie-jak wytrzymasz jeszcze 2,3 dni to poczekaj i zrob test pozniej...ja w obu ciazach robilam 1 dzien przed @ i juz wyszly pozytywne:-)w takim razie cierpliwosci zycze:happy2:

KPI23- witam i GRATULUJE skonczonego mieszkanka-teraz powoli sobie zrobisz po swojemu i...mozesz isc rodzic :))))Natalka przyjdzie na nowo urzadzone mieszkanko :) a ile macie pokoikow??wysoko masz czy jest winda?? kolory na scianach juz sa??ja pamietam,ze mi tez kregoslup dokuczal po 30 tyg. i juz jak moglam to odpoczywalam..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mama - melduję się po odtruwaniu po sterydach. :-p Już lepiej a przynajmniej jestem w miarę przytomna i gorączki wreszcie nie mam.

kpi - gratki mieszkanka - to teraz się wprowadzać i szaleć :tak::-D

maryla - żyję :-p tylko trochę mnie struła taka ilość leków. A krem Joanny :sorry2:

Jeny - jakby mi wczoraj kolega nie podpowiedział czym szybko zneutralizować działanie tych leków to bym się pewnie jeszcze z kilka dni męczyła. A tak gorączka mi już zeszła, ciśnienie wróciło do normy i kojarzę co się dookoła dzieje.

Przepraszam ale miałam coś komuś jeszcze odpisać i sobie przypomnieć nie mogę. Lecę Karolę przypilnować żeby śniadanie zjadła i lecimy do banku bo muszę kasę wpłacić na jej łóżko - bo zamówione a przelew jeszcze nie poszedł :-p

Miłego dnia wszystkim :tak:;-)
Zajrzę do was wieczorkiem chyba bo muszę M wyszykować na wyjazd - Święta spędził z nami ale jutro już jedzie do pracy i wróci w piątek ok 10 a na 13 do roboty tu.

Witam się :)))

bb77, ja robiłam test w sobotę - wynik negatywny, a po trzech dniach wynik był już pozytywny. Nie ma co się zamartwiać na zapas. Ponów test i nie zadręczaj się.
mama05, witam z powrotem. Jak można o Tobie zapomnieć;-):-)
Marylka, no to się cieszę, że utarg był oki. Ja już za Tobą nie nadążam kobieto !!!!! juz działacie bez gumek:szok::-D:-D, no ale w końcu ty jesteś Maryla !!!!!
Bibinka, oni niestety czekają z zakładaniem tej karty, ale co się odwlecze to...
Kpi, gratulacje, wiem jak to jest jak sie czeka na przeprowadzkę do nowego M
Sol, no to się dorobiłaś... kuruj się kobieto i wywal ten krem
asiuasiu, gratulacje z okazji ślubu, zmieniaj suwaczki i udzielaj się częściej.
a mama99, też jej wyglądam i cisza... wracaj do nas !!!

Witam nowe staraczki i czekam na dobre wieści.

Ja w pracy, nadrabiam. Karol wytrzymał przesypiając całe noce - trzy razy:wściekła/y::baffled:, więc wracamy do codzienności i nocnego karmienia. No ale co pospałam to moje.
W czwartek wizyta u ginka i czekam na zielone światło. Juuuupi.

mama05 jak nie zerwałaś jeszcze metki to możesz mi odesłać :) jak za małe przykro mi :(:( mam nadzieje że szybko będę miała większe rozmiary :) że jakoś się uda :):)
kurcze ten mój taki spragniony tego dziecka a ja chdze za nim i pytam się czy będzie się nim zajmował i pieluchy zmieniał :):) mówi że tak no ale ja się ciągle upewniam :):)

Sol: dobrze że jusz lepiej :):)

Kasiu superasko z tym mieszkankiem :):):)

Bibinka: no jak masz być spokojniejsza to idź prywatnie

mama05, Sol, zapmarta - dzięki, ja normalnie pod niebo podskakuję ;), oczywiście pozostały drobiazgi do wykończenia ale najważniejsze, że mieszkać można ;):):):):):):):):)

mama05 - mamy 2 sypialnie i salon z aneksem, łazienkę, przedpokój, spiżarkę i balkon ...., mieszkamy na 2 piętrze z windą więc ok, kolorki są ... sprzęty AGD też ;) posprzątać, poczekać na meble i mieszkać ;)
oj, ten kręgosłup ....

Sol - co Cię dopadło z tymi sterdyami??? - pisz szybko bo sie zmartwiłam ... ;(

zapmarta - życzę zielonego światła po czwartkowej wizycie ;)

maryla - co ja słyszę??? bez gumki ???? kobietko - Twoje tempo jest wprost niesamowite!!!! super!

ZAPMARTA- buziaki:tak:;-) czekam na wiesci w czwartek i oczywiscie trzymam mocno kciuki za zielone swiatelko:tak:a Karolek moze sobie przypomnial o jedzonku i sprobuj Mu podac wode zamiast mleczka i moze to cos da...skoro pokazal ze wytrzymuje ladnie cala noc bez jedzenia to znaczy ze nie potrzebuje tylko budzi sie z przyzwyczajenia...a ma swojago misia lub ulubiona maskotke z ktora spi???moje maja i zawsze im tak klade,ze jak sie przebudza to maja pod reka-przytula sie i dalej spia-tak mysle bo juz dawno sie nie budza(Zuza jak skonczyla 4 m-ce to przesypia noc a Domi roznie,ale tak na dobre to jak skonczyl 2 lata).Milej pracy i efektownej walki o kaske:tak:

reklama
Zapmarta nie no my jeszcze na gumkach ale tak nam się jakoś raz wyrwało :) a jak tam Twoja powyzka??? wywalczyłaś???

bb77: no własnie skoro @ się spuźnia - mam nadzieje że już nie wróci to zrób test bo my czekamy a ja to taka niecierpliwa jestem że chocho :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry