• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MARYLKA- nie oderwalam metki:happy2:gdybym chociaz ta koszulke mogla zapiac,ale nawet jej nie dopne:sorry2:tak wiec odesle Ci jutro i bede czekala na wieksze rozmiarki albo bede kupowac na maluszka:tak:szkoda,ze tak wyszlo bo ubranka sa suer i dobra jakosc i Domi w tych kolorach super wyglada ,ale gdybym Go w to ubrala to wygladalby jak po duzo mlodszym bracie:sorry2:SOL- kuruj sie ciotka i jak bedziesz miala sile juz to wstaw fotke z nowym kolorkiem wlosow:tak:KPI- fajnie,duzo juz macie i dobrze ze jest winda:-)BALBINKA- lepiej troszke czy nadal brzusio boli:confused:??

reklama
troszkę lepiej, wzięłam ketonal? ketanol? No te małe niebieskie i już mi lepiej. Jednak nie moge leżeć, bo mi bylo jeszcze gorzej ;-/ Mój teść jeszcze mi powiedział, że coś blada jestem i mizerna i jeszcze gorzej mi się zrobilo, więc wzięłam się za sprzątanie - pranie się pierze, wałówkę teściowi naszykowałam, bo dzisiaj mój M go odwozi do domu, kuchnia wyszorowana jeszcze podłogi mi zostały. Może jak sie cieplej zrobi to pójde do ogrodu powalczyć z trawą (musze ją troszkę napowietrzyć) i może oczkiem wodnym się zajmę, bo tragicznie wygląda po zimie :-/

julieet, a to niezbyt masz z ta praca ale mam nadzieje, ze zajdziesz bez problemu... Ja w pracy natomiast bardzo duzo dzwigam i sie boje jak to bedzie jak bedziemy sie starac, bo w sumie do okresu bede czekac chyba jak bedzie mi sie spoznial i dopiero test... no ale moze nie bedzie tak zle...
maryla, ja tez strasznie niecierpliwa jestem, ze hej tylko staram sie o tym wszystkim nie myslec, a jak jestem z moim to ile biedaczek sie musi mnie nasluchac... Wczoraj rano mi powiedzial, ze musi zrobic dziecko,bo za dlugo spie hehe, a mi dobrze sie spalo jak mnie glowa przestala bolec po prostu...:))) duzo rozmawiamy o malenstwie, oj...:)))
bibinka, no jakos dam rade z tym czekaniem

Bleh...ale okropna pogoda. To jakas masakra!!!! Deszcz caly czas leje niemilosiernie... ja dopiero co sie obudzilam, a mialam zamiar wstac o 9ej hehe ale budzik co troche przestawialam i spalam do 11ej

Mam do sprzedania 2 rzeczy

Płaszczyk wiosenny włoskiej firmy B.Style.
http://img96.imageshack.us/img96/6573/1065bez.jpg
Dwurzędowe zapięcie.
Na wysokości talii przewiązywany paskiem z klamerką.
Zaopatrzony w dwie wygodne kieszonki.
Podszyty podszewką.

Materiał - bawełna
Rozmiar - M

Obwód biustu 96
Obwód pasa 86
Długość rękawa 61
Szerokość w ramionach 39
Długość całkowita mierzona od ramienia 70

Cena: 85 zł + 10 zl przesyłka

oraz

Mleczna maska nawilżająca do włosów BIOCARE.Silk Hydratng Hair Mask przeznaczona jest do pielęgnacji wszystkich rodzajów włosów, a szczególnie osłabionych po zabiegach fryzjerskich, takich jak rozjaśnienie, koloryzacja, czy trwała ondulacja. Dzięki zawartości protein mlecznych wspaniale nawilża i odżywia oraz sprawia, że włosy stają się miękkie. Biotechnologicznie zmienione proteiny jedwabne regenerują i wygładzają włosy, nadają im piękny, lśniący połysk.
Pojemnoność: 1000ml.
ważnośc do: 24.10.2010
http://www.splendore.pl/wm.php?img=382e22eb69bce6d54a98c31ae20fad30cef2
Koszt: 17 zł

jak ktos chętny pisać na Wiola_130@interia.pl

Ostatnia edycja:
BALBINKA- to dobrze,ze wzielas sie za prace czasem tak lepiej a lek zaraz zacznie dzialac to poczujesz sie lepiej:tak:jak wyjezdzalismy do rodzicow to bylam pewna ze jak wrocimy to beda same kopce kreta,ale nie-chyba sobie gdzies poszedl,ale ciiiiiii-zeby nie zapeszac:laugh2:u mnie dzis slonko choc ogolnie wiatr i nie jest za cieplo,ale za to pranie szybko wyschnie:rofl2:i wstawie drugie. ide troche z synem na spacer niech polata przed drzemka. PYSIA- witaj komorkowa babko,dobrze,ze masz w telefonie:laugh2::laugh2:ja jak nie mialam zasilacza to probowalam przez tel.ale nie moglam sobie poradzic-mam tylko jakies podstawowe info i nie szlo nic ustawic i dobrze,ze Marylka piala mi streszczenia:tak::tak:u mnie na ogrodze wszystko sie zieleni-drzewka maja tyle pąków. BALBINKA a masz u siebie bez bo szukam w ogrodniczych sklepach sadzonek bezu i nigdzie nie ma...:eek:a tak bym chciala... no nic ide spacerowac bo mi slonka zajdzie,ale wroce:laugh2::tak:

Mama, no w telefoniee jest zamotka z tym netem. Najpierw sciagnac przegladarke trzeba, ustawic telefon odpowiednio by pobieralo kb z pakietu internetowego, a nie z konta pieniadze i juz. Ja zanim doszlam do tego to zeszlo mi troche ;D ale sie udalo

Mama, u mnie pogoda okropna. Wole nie patrzec przez okno, bo jak pomysle, ze ja mam isc do pracy w te pogode to az mi slabo :(((( leje okropnie

mama, no lek już działa :-D nic mnie nie boli :-D Zaraz kończy sie prać jedno pranie i zrobię drugie. Chyba słoneczko się niesmialo przebija to wszystko ładnie wyschnie, może jeszcze pościel wstawie żeby mieć wszystko juz wyprane.
Bez mam, właśnie pączki ma już wielgaśne, jak już rozkwitnie to tak pięknie pachnie że ło matko :-D Mogłabym Ci zrobić jakiś szczep, tylko nie mam pojęcia jak sie przycina i kiedy no i jak z transportem :-/ kolor ma ciemny fiolet wręcz bordo i krzak jest ogromniasty :-)

Domi jezdzi na ogrodzie a ja przestawiam meble w salonie bo za dlugo jest tak samo:-DPYSIA- to ja dziekuje za takie ustawienia bo ja ciemna masa jestem i nie wiem o co kaman:baffled::baffled:ale Ty sobie poradzieles to fajnie:tak:BALBINKA- mowilam ze lek zacznie dzialac to bedzie si;-)ketonal to super lek:tak:a jesli chodzi o Twoj bez to...takiego koloru wlasnie szukam:szok::tak:i nie ma nigdzie,juz nawet bialy bym kupila,ale NIE MA!!:no:JA TEZ NIE WIEM JAK SIE ROBI SZCZEPKI ,ale moze lepiej nie rob z Twojego bo jak masz taki piekny to sie nim ciesz bo tak to moze jeszcze sie uszkodzi a tego bym nie chciala:no:i wlasnie ten zapach......:tak::tak:zazdroszcze,ale nadal bede szukac-Poznan jest duzy-licze ze gdzies w centrach ogrodniczych jest i czeka na mnie:-D

widzę, że prace ogrodowe wrzą ... ja muszę się swoim balkonikiem zająć jak sie wprowadzę ... zawsze to będzie przyjemniej jak się kwiatuszki pojawią ;)

reklama
mama, nasz bez jest tak ogromny (ponad 2m wysoki a obwód musimy zmniejszać), że mój M co roku go musi przycinać, bo sie rozrasta jak głupi. W tym roku nawet szczeniaki sie wzięły za jego obgryzanie i z tych kikutów znowu rosnie i rośnie i pąki już są (a mój M cieszył się, że w tym roku ominie go przycinanie chociaż bzu ;-) ). Dostalismy atlas o przycinaniu drzew i krzewów, poczytam i jesli można teraz robić szczepki to spróbuję, nie wiem tylko jak ewentualnie to zapakować, żeby podczas transportu sie nie uszkodził :-/

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry