mama05
prrrryy szaaaalona :))
MARYLKA- nie oderwalam metki
gdybym chociaz ta koszulke mogla zapiac,ale nawet jej nie dopne
tak wiec odesle Ci jutro i bede czekala na wieksze rozmiarki albo bede kupowac na maluszka
szkoda,ze tak wyszlo bo ubranka sa suer i dobra jakosc i Domi w tych kolorach super wyglada ,ale gdybym Go w to ubrala to wygladalby jak po duzo mlodszym bracie
SOL- kuruj sie ciotka i jak bedziesz miala sile juz to wstaw fotke z nowym kolorkiem wlosow
KPI- fajnie,duzo juz macie i dobrze ze jest winda:-)BALBINKA- lepiej troszke czy nadal brzusio boli
??
gdybym chociaz ta koszulke mogla zapiac,ale nawet jej nie dopne
tak wiec odesle Ci jutro i bede czekala na wieksze rozmiarki albo bede kupowac na maluszka
szkoda,ze tak wyszlo bo ubranka sa suer i dobra jakosc i Domi w tych kolorach super wyglada ,ale gdybym Go w to ubrala to wygladalby jak po duzo mlodszym bracie
SOL- kuruj sie ciotka i jak bedziesz miala sile juz to wstaw fotke z nowym kolorkiem wlosow
KPI- fajnie,duzo juz macie i dobrze ze jest winda:-)BALBINKA- lepiej troszke czy nadal brzusio boli
??
u mnie dzis slonko choc ogolnie wiatr i nie jest za cieplo,ale za to pranie szybko wyschnie
i wstawie drugie. ide troche z synem na spacer niech polata przed drzemka. PYSIA- witaj komorkowa babko,dobrze,ze masz w telefonie
a tak bym chciala... no nic ide spacerowac bo mi slonka zajdzie,ale wroce
nic mnie nie boli 

JA TEZ NIE WIEM JAK SIE ROBI SZCZEPKI ,ale moze lepiej nie rob z Twojego bo jak masz taki piekny to sie nim ciesz bo tak to moze jeszcze sie uszkodzi a tego bym nie chciala