P
pysia888
Gość
Marylka, Ty to lubisz widze sie troszke zadreczac. Nic sie nie boj malenka. Na pewno dasz rade jak bedziesz miec dzidzie. Mama na pewno przypilnuje czy mezulek
mama, no pomysl z firanka superowy. poszukaj z balbinka informacji na temat tego bzu
)) i musi sie udac. Beniaminek jest piekny choc slyszalam, ze szkodliwy no ale cudo nie z tej ziemi. w domu mielismy prawie dwumetrowego ale mama wywalila chyba, a teraz z moim na mieszkanku mamy slicznego,ze hej. narazie duzy nie jest ale ladnie sie rozrosl
)) i fiolka mamy slicznego. Moj to strasznie lubi kwiaty i ten fiolek caly czas mu kwitnie. jestem pod wrazeniem
)) mi to kwiatki moment usychaja jak dostane jakiegos doniczkowego aj. Moj to w ogole strasznie lubi kwiatki i wszystko co zwiazane z ogrodnictwem
mama, no pomysl z firanka superowy. poszukaj z balbinka informacji na temat tego bzu
zawsze-jutro spojrzysz na wszystko inaczej...i tak jak pisze Marylka- jak jeszcze 2,3 dni nie przyjdzie @ to idz zrob badanie krwi
-CHCE TEGO DZIECKA I NIC TEGO NIE ZMIENI!!!!!wiem ze musimy liczyc tylko na siebie bo rodzina daaaleko ,ale wiem ze sobie poradzimy i finansowo tez damy rade
pewnie ze ludzie kradna,ale nie mozna generalizowac i wrzucac wszystkich do jednego worka!!!trafisz na odpowiednia osobe i bedziesz zadowolona i wszystko bedzie tak jak sobie zaplanowalas-glowa do gory-nie daj sie!!:-)Domi spi,ja wstawiam 2 pranie,obiad na gazie a za oknem slonko...
Posiadam bez jasno fiołkowy