• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
oliwkakarolina z tym poradzeniem się farmaceutki to chyba odpada, bo chyba dziś znów będzie trzeba do tej samej apteki iść co wczoraj a ta kobita jak nawiedzona.... ch** wie i wielce mi radziła co by tu najlepsze bylo :wściekła/y:
W necie poczytaj,powinna być ulotka on-line.

Made,podziel się posiłkiem:))) Daj spróbować:)

Niestety Pysiu:(((
''Nie zaleca się stosowanie leku w ciąży i okresie karmienia piersią bez konsultacji z lekarzem ''

Mąż mi właśnie kupił super balerinki Nike...ja je licytowałam ale odpuściłam ze względu na cenę...a ten cholernik rzucił większą kwotę i wygrał:)))
Opierniczyłam go oczywiście,dla pozoru ale cieszę się:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
mamitka - oj :zawstydzona/y:ja to bym chciała żeby mnie takie dwa jędrne B przytuliły :-D)))))) A szarlotka oczywiście jest -------> szarlotka (największy kawałek), bo Kocurkowi już muszę dozować :-p

pysia - mojemu też kiedyś farmaceutka sprzedała syrop, który nie jest polecany dla kobiet w ciąży, dlatego, ja zawsze dzwonię do ginekologa ;))) A, że kaszel mokry, to dobrze, szybciej pozbędziesz się ewentualnej flegmy ;-)

młodamamusia - nie mam kurde kabelka do aparatu :(( jedyna możliwość to znowu skorzystać z czyjejś pomocy ;-)

Ostatnia edycja:
mloda no może będzie inna, bo ta wczoraj.... :wściekła/y::wściekła/y:
oliwka zaraz kuuknę ;)
mama no masakra... też bym zjadła jajecznicę ale chleba nie ma :-(

Już spojrzałam,nie można:(((
Kochana,połóż się i poproś męża,żeby Cię ostukał,po pleckach,lekko przez ok 5-10min jak da radę ze 2 razy dziennie:) i może spraw Sobie inhalacje,poczytaj w necie jak się robi domowe inhalacje.

Dziekuje Wam, kochane, za cieple slowo i troske! W czw. wizyta wiec czekam cierpliwie... Ale tu moge sie za wiele nie dowiedziec, bo ciaze prowadzi rodzinny... :eek: Nadal zle sie czuje, ale dzis przynajmniej tylko do 12.30 w pracy! :tak: Jestem glodna jak cholera, a nic nie moge jesc... Jablko i krakers dzis... :baffled:

Made ja bym Ci z miłą chęcią pomogła ale mam tel strszego modelu :-( i on nie odczytuje MMSow :-(
Oliwka pokaż pokaż baleriny ;-)

Made -no moje B jest średnio jędrne po karmieniu 2 dzieci...:))
dzieki za ciacho :)

Pysia- tantum verde działa znieczulajaco miejscowo i gardło nie boli bo przy takim kaszlu to na pewno Cie boli i wiesz co -syrop prawoslazowy-ziołowy-poczytaj na necie czy kobietki w ciąży mogą-kosztuje-4,5 zł a jest dobry:)

Kocurku- czekamy na foty :))przebierając nogami:))))))))

Przedstawiam domek Grzegorza, Agnieszki, Kamila, i.... Olgi albo Bartka :-):-):-) acha... no i Bilona (pies), Kapusia(królik) i potencjalnego kota :-D Toguś, niestety ze względu na swój zaawansowany wiek i bezstresowe dotychczas życie (bez psa) będzie mieszkał u mojej mamy ;-)

reklama
mamitka - mmmm...jajecznica na masełku - uwielbiam !!!!!!! Ale mi narobiłaś smaka :-p

mary - w pierwszych tygodniach brzuszek może pobolewać, najważniejsze to się nie stresować i nie czytać zbyt wielu informacji na necie ;-) Będzie dobrze Kochana :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry