• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
To do zapicia tych jabłcoków polecam kompocik truskawkowy:) Prawdziwny:)

reklama
wiem co mi poprawi humor-utulenie pozytywnie szalonej Made i ....fotki domku Kocurka :))
wstaw kochana-nacieszymy oczka Twoim szczęściem :)

ja tez poproszę ciacho:)

Gratulacje dla jaewy :-)
Just wracajcie z Remigiuszeeem !!!!;-);-)
Made mniam doobraa;*

Ja mam soczek z czerwonych pomarańczy :-)

Byłam z psiakiem i zmokłam :-(

made a szlag czlowieka może trafić normalnie.... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Chociaż tyle pozytywnego, że dziś jakby mniej kaszlę.... i czasem nawet mokrym to nie jest źle... za to wczoraj była tragedia
mlodamamusia ble, kiełbacha niezdrowa :-D Ja to sobie zjem jajka z majonezem :zawstydzona/y:
A na słodkie mnie wcale nie bierze.... :no:
Pysia ja polecam ACC MAX ale nie wiem jak z ciążą...musiałabyś zapytać w aptece.Lek cudo,pijesz 2 razy tabletkę rozpuszczoną w wodzie i potem kaszlesz sobie 2 razy chwilę,wszystko pięknie się odrywa i nie ma duszenia się.

mama... pysia :))))))))))))))))))) już zaczynam działać w kierunku ujawnienia postępów na budowie - ostatnio jak wstawiałam to były tylko ściany do połowy ;)))

reklama
Pysia- wspólczuję kurka siwa!! zawsze cos sie musi przyczepić.....

Kocurek- czekamy ..:)

Made- ja zapijam zieloną herbatkę a przed chwilę zjadłam jajecznice na maśle z wędlinką i cebulką:))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry