• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Przedstawiam domek Grzegorza, Agnieszki, Kamila, i.... Olgi albo Bartka :-):-):-) acha... no i Bilona (pies), Kapusia(królik) i potencjalnego kota :-D Toguś, niestety ze względu na swój zaawansowany wiek i bezstresowe dotychczas życie (bez psa) będzie mieszkał u mojej mamy ;-)

Boski domek:)))
Ja już nie mogę się doczekać naszego:)
Gratuluję,możesz być dumna:)

Dobra, mnie teraz nie ma.....
Pakuję walizki i się przeprowadzam do tego domku na fotografii :-D))))
Jej...rośnie jak grzybek na deszczu ;))) piękny domek Kocurku !

pysia
- cholera, współczuję Ci tego kaszlu :((((

Dziękuję dziękuję !!!! to z zewnątrz to na razie styropian, dachówki sie właśnie kładą, może za tydzień juz okna będą wstawiać :-D Do końca jeszcze spooooro zostało....

Idę robic jajecznicę :-p

Tak mi kogoś brakuje ''na stanie'' :)))

JOSEPHINE gdzie jesteś???????????? :)

Kocurku:) już bliżej niż dalej:))) Chciałabym abyśmy byli na tym etapie...a tu dopiero pozwolenie na budowę...

Ninka: mamoooo,mogę wziąć Pośpuna (Roszpunka-pies) na śmyci (smyczy) na dwól??????????

Mówię jej,że tak.

Ninka: dziękuję mamoooooooo,jesteś taaaaakaaaaaaaaaaaaaa miłaaaaaaaaaaaaa :)))

I jak jej nie kochać? :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Pysia- no to lipa-nic mi więcej do głowy z leków nie przychodzi....aaaaaaaa-jeszcze cos mi sie przypomniało,ale to sie stosuje jak sie kaszel zaczyna-duży burak,wydrążyć dziurę i zasypać lyżeczką cukru-postawić w ciepłe miejsce i jak puści sok to pić lyżkę dziennie..u dzieci to skutkuje...

Kocurek- to kiedy wchodzicie z malowaniem ??????

Made-no na pewno spotkamy sie tam na parapetówce:)))))))))))

Kocurku domek niczego sobie :-)
Przygarniesz mnie ? Do cudownego mieszkanka ? A co to za robotnik na rusztowaniu ?;-)

Oliwka śliczne baleriny:-)

Moj K.. na baleriny mowi BALERONY :-)

Kocurek- Tobie też smaka na jajecznice narobiłam???:-p:-p:-psmacznego:tak:

Oliwka- Jos dziś załatwia sprawy w administracji i bedzie pózniej:tak:

Olivka - buciki naprawdę ładne, i widać, że wygodne ;))) to teraz powiedz, ile Cię kosztowały :-p

Kocurek - nie podjadaj !!!! :-D

I jeszcze Asionka nie było....

A właśnie. Słuchajcie Kochane, pisała do mnie Kalamandyna i serdecznie pozdrawia: Kocurka, mamitkę i pysię, bo reszty babeczek nie kojarzy. Na bb bywa sporadycznie bo odpoczywa psychicznie, ale myśli o nas i tęskni :)))) Czasami przychodzi taki okres w życiu, że trzeba sobie różne sprawy poukładać...
Pytała co z naszą lil, ale ja niestety nie mam kontaktu :(((( może Ty mamitka coś wiesz ?

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry