• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Oliwka ja to mam tak ze jak mi sie coś juz spodoba to niestety nie ma mojego rozmiaru...
Też tak mam:) Albo jest i zanim się zastanowię to ktoś kupi:)
Więc mój mąż bierze sprawy w swoje ręce:)
Nie mam skrupułów przed kupnem dla dzieciaków ale sobie...czasami mi ciężko,na szczęście nie za często:)))) hihih
Ostatnio kupowałam mokasyny 279zł,i tak siedzę i mówię...no,fajne,ale ta cena,chyba nie kupię, itp,itd przez 30min,w końcu mąż mówi:weź kurde kartę i idź kup te buty!

reklama
Pysia kurcze skzoda ze nie masz nr ...
Rafałek juz powinien być na siwecie kiedy ty bedziesz miała polowkowe :-)

Ja nie miałam wogole robionego polowkowego...

mlodamamusia co za pan na ruszcie to nie wiem ;))) jakiś z firmy budowlanej, a jakiej.. nie wiem :)))

made pozdrów kalamandynę serdecznie!! :)))

mama w sumie to niewiadoma kiedy zaczniemy wnętrze... deweloper ma czas na oddanie domku formalnie do 15 sierpnia, chcielibyśmy, żeby się uwinęli wcześniej... bo inaczej będziemy do końca września mieszkać osobno i tylko jeździć jedno do drugiego weekendowo :( W każdym razie jesteśmy umówieni ze znajomą G. architektką na ten piątek :)))

pysia uszy do góry - ja mam dopiero na 6 czerwca!!

oliwka butki na lato jak znalazł i przewiewne widzę :)))

hahahahahahahhahaha :-):-):-) OK mlodamamusia jak go następnym razem zobaczę to mu przekażę - a pan "niczegosobie" ma już z 50 lat :-D:-D:-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry