reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
hej
ale ruch tu maly!!!!

rurka : kciuki za prace, choc wiesz kochana ze pracowac to ty sobie dlugo nie popracujesz bo juz za chwile idziesz na L4? :))))

mama : dzieki za info od oliwki...

lil : u ciebie juz magiczna liczba 30 na suwaczku! zazdroszcze!

marcepanek : &&& za wizyte! nie stresuj sie, moze tym stresem napedzasz bol...

just : ciesze sie z epodjelas decyzje, ja podobnie jak dziewczyny uwazam ze lepiej na spokojnie, malymi kroczkami niz sie stresowac i przyplacic zdrowiem! odczekasz,; odchowasz, bliskosc rodziny to bardzo, BARDZO wazne i bardzo wielkie wsparcie... obecnosc mamy- bezcenna
zobaczysz ze odzyjesz psychicznie :)

u nas upal, dzis po poludniu 38... wyszlismy na karuzele i do parku dopiero przed 18! a tak to tylko 2 wyjscia : dom i klimatyzacja, lub basen.... nie na mnie upaly, a w ciazy to juz wogole... umieram!

Ostatnia edycja:
Hej JOS! Ale macie upał!!!!! MASAKRA!!!!!!!! A od kiedy jakieś ochłodzenie możliwe???? U Ciebie też szybko stuknie 30 tygodni - ja w sumie też czekałam na ten dzień, bo to już ostatnia prosta! A już mi doskwiera ten brzuch - zaczyna chyba wisieć, bo jest tak bardzo spiczasty do przodu!!!!!! Jak w ogóle znosisz drugą ciążę? Bo ja chyba jestem teraz bardziej zniecierpliwiona niż w pierwszej ciąży..No i już mi się marzy płaski brzuszek hehe :-D Tylko ciekawe czy to w ogóle jeszcze będzie możliwe :-D

lil : tu na poludniu goraco do wrzesnia, polowy nawet konca ... zalezy jaki rok..
ja 22 jade na isg, mielismy juz wracac w 3ke, F. do pracy ale nie mam z kim zostawic poldka jak bede szla na usg w srode na 10, wiec tu go zostawiam, a po poludniu w srode w pociag i znow tu wracam. posiedze do 1 wrzesnia jesczze sobie a co! :) a pozniej koniec wakacji - juz definitywnie, bede w 25 tc i trzeba bedzie zakasac rekawy i uwazajac na siebie, podloac wszystkiemu samej

odpukac bole przeszly, raz na 3 dni moze boli mnie, biore nospe, ale jest bez porownania
2ga ciaza : u mnie ciezko porownac, pierwsza byla trudna ( wiele porblemow, plamienia, wymioty prawia cala ciaze, wykonczona fozycznie, stres, amnipunkcja cukrzyca ciazowa itp)
teraz z kolei nie ma wymiotow i innych ale sa te bole i skurcze... cukier narazie ok choc juz byl na granicy, ale tak naparwde okaze sie za kilka dni... z poldkiem powazniejsza cukrzyca wyszla mi wlasnie na tym etapie mniej wiecej, w sieprniu

ciezko porownac moje 2 ciaze bo ta moze lzejsza jelsi chodiz o wycienczenie organizmu i stres, komplikacje, badania
ale za to skurcze i bole ...
na pewno druga mi sie bardziej dluzy niz 1sza bo czlowiek juz nie odkrywa wsyztskiego po raz 1szy
i to co w 1szej mnie fascynowalo tygodniami, teraz ok 1-3 razy a pozniej : meczace...
kopniaczki fajnie raz dwa, ale jak budza co noc to juz mniej sie z nich niz w 1szej ciazy ciesze... no taka prawda hehe
podobnie witaminki, badania i cala reszta... spiesyz mi sie do porodu, na pewno bardziej z przymruzeniem oka wszystko traktuje niz 3 lata temu
i bardziej sie przejmuje soba ;) pierwszy raz pasozytnictwo wprawialo mnie w zachwyt
teraz mysle o sobie ;) brzuszek, kremy rozstepy itp
nie rezygnuje z pewnych spraw ;) drugie dziecko bede pewni bez oporow sadzala na kanape i przed tv ;)
hihihihihihihi

lece na kolacje, pa!

dobry :-D
przepraszam za małą frekwencje , ale cieeepło to korzystamy plotkującc z mamusiami na placu :-D ;-)
Ciepłooo ze hoho :-D ;-):-)
jutro wkleję fotki :-D

A co do uszka łodego to wszystko dobrze ;-);-)
A później ide na soolar ;-D

Ewula dziękuję z pozdrowionka;* jak tam maluszek ?;*
Pysia co tam kochana słychac ?;-)
Mamita zazdroszcze ogrodu :-D wpadne kiedyś :-D:-D
Oliwka całuje kochana;* 3maj się !
Just kochana jak tam remik ? wklejaj przystkojniaka !!;**
Palemka &&&& za brak @ !
Wisienka jak tam Emilka?;*
Rurka jak rozmowa?? ;**
Lil kochana jak sie czujesz? jak dzidzia?;-)
Marcepanek &&&&&&&&&&&&& za jutrzejsza wizyte !;*
JOs jak samopoczucie ? jak Polduś ;*?
KOCUREK CO Z TOBA I MALA CZARNA !!!!
SERGI CHODŹ DO NAS !!!
BALBINKA !!!!!!
MAde jak tam ?

Ostatnia edycja:
jestem po pracy:)
Dzieci śpia,Tom na siatce..ja z maseczką..

pamiętacie Małąpralinkę???
dzis dostała pierwszy zastrzyk na wywołanie porodu...lekarze poród obstawiają na jutro-trzymajcie &&& za szczęśliwe przyjście Jej synka na świat:)

Marcepanek-&&&&&&&&&&

Jos-chłodu życzę..
buziaki:**

Rurka- jak tam z pracą??kiedy wyniki rozmowy?

Just mam nadzieje,że nie bedziesz musiała dopłacać...

Lil powitać..

Kocurek???????????????????
Made????????????????????
Młodamamusia????????????????
Wiola?????????????
Palemka??????????????????
i reszta gangu olsena-co u Was???

Jos, Mamita, Młoda a dajcie spokój, co to za robota... wyszłam zniesmaczona, ale mam chytry plan: za 9 dni test, tam II kreski, podpisać umowę 1 września, popracować tydzień i od razu L4 :zawstydzona/y::tak:Jeszcze tylko moja dzidzia musi się zachować i pojawić się w moim brzuszku:-D a poważnie to będę szukać jeszcze czegoś innego, bo ta praca nie przypadła mi do gustu nic a nic!

Marcepanek wielkie kciukasy za jutro, mam nadzieję, że wszystko będzie si i pokażesz nam śliczne zdjęcia :))

Małapralinko &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Jos zleci jak nic! Jak się patrzy wstecz to już nie wiadomo kiedy te tygodnie zleciały!!!!!

Mamuś witam witam i o zdrowie pytam!!!!!!!!!

Mlodamamuśka dzidzia rośnie jak na drożdżach i już ponad normę jest!!! A ja się czuję dobrze! A jak Ty??????

Rureczko ja czekam razem z Tobą i całym BB na Twój pozytywny test za 9 dni!!!!!!!

Jakbym znikła już na dziś to znaczy, że śpię. BUZIAKI!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry