• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
carola ale juz dziekowalas:-)teraz na walentynki jej cos wysle.
a znakami i przepisami sie nie przejmuj szybko je ogarniesz.

Paulina jak tak sprawy stoja to, biez sie do roboty kobieto:-)

reklama
Wiola dziękowałam ale nie wiedziałam komu konkretnie,dopiero potem skojarzyłam:)))) Dzięki wielkie:)

carola ..... wydumałaś jakieś wnioski... ? :sorry2::-D

wiolu nie znoszę marudzenia i narzekania i krytykowania i komentowania i wszelkiego zblazowanego niezadowolenia... szczególnie jak się ma środki do życia i zdrowie swoje i najbliższych :tak: Oczywiście bb to wyjątek :-D Tu nawet ja narzekam dla humoru :-p

Ta,chyba rzucę pracę i pobiegnę do domu posprzątać...ale później bo o 12 przyjmujemy Pana posła....trza się ukłonić i kawkę uważyć:)
Na usprawiedliwienie dodam,że 2 dni temu sprzątnęłam szafę dziewczyn:)))) A wczoraj zrobiłam kolację...aaaaaa i parapet w łazience sprzątnęłam i wstawiłam nową szafkę do łazienki i poukładałam w koszach i szufladach:tak:
Oooo,całkiem dużo zrobiłam:)

reklama
carola bardzo sprytnie i ekonomicznie - oszczędziłaś na pewno sporo czasu :rofl2:

paula
:-D

O kurczę malizna śpi.... aż nie wiem co zrobić :confused: Taki stres :szok: na pewno się zaraz obudzi :-p

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry