• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dobry-widzę że Karola serwuje dziś śniadanko na poziomie + pyszna Kocurowa kawka-mniam...gdyby nie harce mojego brzucha...już zaczynam wątrobę podejrzewać...

u nas nocka w standardzie-o 2 śpiewanie piosenek w łóżeczku, o 4 mleczko,po 6 znów repertuar łóżeczkowy-na szczęście mąż do pracy wstał i ją do kuchni zabrał a my z młodym dospaliśmy na spokojnie;))

ech a mnie dziś czeka góóóóra prasowania i muszę się wziąść za segregowanie rzeczy dla kobitek....ale mam lenia;)))

pozdrawiam resztę

Pok-fajnie się czyta twoje nocne posty-fajnie wiedzieć że nie jest się jedynym kto nie śpi o 4 rano;)) i racja coś nie styka z tym forumowym zegarem;))

reklama
Kocie pomyśl ile kalorii tracisz codziennie...opieka nad Oleńką,sprzątanie,robienie kawy...nieuchronnie i nieodwracalnie uciekają kalorie,trzeba je UZUPEŁNIĆ! :))))

JOS wyrafinowana jesteś hihi ;))))))))

paula
ja wiem, że Ty kocurowi źle życzysz :dry: po nocach ćwiczysz i chcesz być najlaska hahaha :-D NIE. Nie zjem pączka! Za nic w świecie!!
Muszę ukroić sobie seromakowca, boście mnie zdenerwowały :-p

Ostatnia edycja:
paula : ah te nocne kukanie...

kocie : tak a nawet bardzo ;))))

carola : dziekuje . bedzie bedzie, nie bedzie mial wyboru jak tak dalej bedzie spal miedzy 24 a 8 :)

Kocur oj tam oj tam-wczoraj też uległam pączusiowi i nie ćwiczę w nocy bo jestem ostatnio sama z moją bandą a oni dają mi taki wycisk...no i ten durny brzuch-dzisiaj potraktowałam go śledziem w oleju-haha, ciekawe co on na to;))???

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry