• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
teściowie pożegnani a ja walczę z paczką-jeden śpiworek mi szybko poszedł na aukcji;)))

Wiolka-jutro się zmobilizuje i coś ci pokaże;)))

a reszte kochanych pozdrawiam

nikt nie chce ze mną pogadać to idę spaciu, kolorowych,papa

Ostatnia edycja:
Oj! Jak pusto! :eek:
Wiolu gratulacje! Piekny komplet bedziesz miala w domu :laugh2:

Jos - dasz rade! Pozytywne wibracje ci sle!

A ja 3h po kolacji glodna jak cholera z miska bakalii w lozku, orzechy, migdaly, rodzynki, suszone owoce.... Mniam! Mam tylko nadzieje, ze nie ma w tej misce czegos, czego nie moge jesc.
Jak sie najem slodko zasne :)

Buzi ;-)

witam sie jako pierwsza
pok wspolczuje tej nie przespanej nocy, ja sie obudzilam o 4 i nie spalam do 4.45 a teraz maz mnie obudzila i zaraz sie pewnie pojde jeszcze do Iwy przytulic.

reklama
Dzień dobry :-D

Mnie bierze jakieś chorubsko bo kaszel o sobie przypomina . :-( ale damy rade ;-) .

Jak wszystko się uda to w marcu na weekend jedziemy z D.. i moimi rodzicami do Bukowiny Tatrzańskiej ;-)

Rurka , Wiolka , Carolina , Made , Sergi , Ajas , Ewula , Asionek , mlodam , Mary , Paulina , LiL , Jos , Zizi , Sol , Maran , Kocurek , Asiek , Agapa , Pysia , JUst
i reszta wspaniałych pozdrawiam i przysyłam WIeLKI BUZIAK DLA KAZDEJ OSOBNO ! ; *

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry