• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Jestem tylko na chwilę - ale mam tyle do napisania Wam - może mała szybko uśnie i dam radę więcej napisać.

W każdym razie WIOLUŚ - polecam Toruń do rodzenia! Porodówka super - kobietki tak pomagają - naprawdę ja się zakochałam w swojej położnej i przy Martynce i przy Maciusiu...A poporodowy oddział teraz też rewelacja - ja miałam 3-osobowy pokój - w każdym pokoju jest łazienka, są odwiedziny, są firanki, że jak nie chcesz by inni Cię widzieli to się zasłaniasz (podczas wszelkich badań intymnych położne też zasłaniają) - super wszystko naprawdę! Pytaj a ja odpowiem więcej! Ale na razie muszę uciekać..

Sorki, że poganiam :sorry:, ale nie ukrywam, że mamy tylko półtora tygodnia na decyzję. To nie musi być dokładne. :tak:

Uuu la la WIOLU kawał chłopa! :-)Gratuluję dorodnego fasolka ;-):-D

HA! Wiedziałam!
Wiolu bardzo Ci gratuluję :-))))))))))))))))))
Masz może fotkę maluszka? Opowiadaj...jak wrażenia męża? jak Ty się czujesz? Jejku...ciekawość mnie zżera :))))

ciesze sie , tylko musze teraz chwile odsapnac i opanowac emocje.
Lukasz przyjechal na ostatnia chwile, wsciekly, Iwa zrobila przedstawienie w poczekalni, zaczela sie klas na podloge, w koncu nie wytrzymalam i kazalam Lukaszowi z nia wyjsc a ta mu plakala caly czas w samochodzie do mojego powrotu. jak na zlosc zawsze byly 3 moze 4 osoby a dzis ja bylam 12. a teraz Iwa spi (co tez nie jest fajne bo obudzi sie o 20 a potem bede z nia siedziec do 1) a Lukasz ma focha i poszedl grzebac w salonie.

Made, Paulina czekam na oferty:-p

made mam fotke ale nie mam skanera podlaczonego i teraz za bardzo nie mam weny zeby go podlaczyc , jutro rano wkleje zdjecie malucha.
maz obrazony, puscil tylko jeden tajemniczy usmiech i tyle z jego reakcji

Wiolu - nie ma sprawy Kochana :-) Nie denerwuj się, mąż na pewno dumny jak PAW :tak: Zestresował się całą tą sytuacją z Iwonką i dlatego tak reaguje humorzasto ;)) Zobaczysz jak Mu emocje opadną jak Cię wyściska i wycałuje :-D))) Odpocznij sobie Słoneczko :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry