• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mad e: przepis mniam tylko ja akurat tu bialego sera nie mam wiec nie da rady :(((
zmobilizowalas mnie, UWAGA UWAGA :

jestem pewna, ze skoro w prowincjonalnej Genewie mozna kupic twarog, to w Paryzu tym bardziej :) na pewno jest jakis sklep ze specjalami rosyjskimi (lub innymi wschodnimi) - ja w takim kupuje i najśmieszniejsze, ze jest to twarog z Polski :)
najlepsza metoda do prasowania, to wlaczyc sobie film/serial/tv i mija szybciutko. chociaz ja dzis nie dalam rady tyle ile zwykle mi sie udaje nawet przy "gotowych na wszystko", bo spioch mnie lapie, glod i slabo sie robi, wiec chyba czas uciec pod kocyk

reklama
Kocurek - a mogłaby ta sprawiedliwość w jakiś mniej drażliwy sposób się ujawniać? :-)))) Moje bębenki są mocno nadwyrężone :)

Pysia - oj Ty, Ty....
Wracaj szybko i ucałuj swojego skarba :*

tak czytam o tych plackach... gdyby nie to kwasne mleko :no:

zawijam sie dokonczyc sprzatanie i gotowanie, bo za pol godizny to juz nic mnie nie bedzie obchodzilo. :-D:-D:-D
buzi buzi buzi

kocie : juz mialam coe wyzywac, ze to prasowanie dzisiejsze moje to twoja wina... a ty tu piszesz ze to pomowienia!!!???
hahahahahaha
Nie gadaj, z enie prasowalas! ale dalam sie zrobic w balona! zmotywowalam sie "niczym" hehe i 45mion zelazkiem jezdzilam :) hahahahaha

made : a chcesz w tymek za te 25min i placki? :)

pok : w paryzu sa poslkie sklepy, restauracje, tylko z eja mam do paryza 30min pociagiem :) 10min na pieszo do dworca, od kiedy nie mieszkam w centrum paryza lub zarazpod paryzem, czyli od roku i 2 m-cy z dzieckiem ( dwojka dzieci) = misja nie do wykonania :)
takze musze sie obejsc plackami bez twarogu :)

o a tu wam cos wkleje :
tytul : " na dzis wystarczy" :D
zaraz bede atakowac kapanie filutka, a pozniej poldusinskiego...
naniu gdzie jestes???????????? dlaczego?????????? buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:no::-):-(

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry