Asionek sprawdzili, szyjka co prawda zamknięta ale krótka. Nie pozostaje mi nic innego jak czekać na rozwój sytuacji. W szpitali też bedą kazali mi leżeć, pewnie dostanę nospę albo inne leki i tyle, to samo mogę robić w domu.
dobrze bedzie lez jak najwiecej nie przepracowuj sie

koniec ze szprzataniem na jakis czas i staniem przy garach

ksiazka , BB i lozeczko , az sie rozmarzylam ehehe
r
asionek a moze sprobuj malemu podac jakis syrop przeciwbolowy w nocy.jak to zabki go tak mecza to powinno pomoc
no wlasnie chyba tak musze zrobic dzieki
Boże, ja chyba zaraz wykituję!... 

Nic nie pomaga, mała płacze już 3 h... Kurczę, no, opadam z sił, kiedy te cholerne kolki się skończą?!?!!
zapytaj jakiegos lekarza obojetne jakiego u was o ten debridat , albo moze ktos w Pl poprosi o recepte i ci przesle ??
nam sab simplex nic nie pomagal , a chyba gorzej bylo ... w kazdym razie po tym syropie rewelka

gazy ladnie bez boli szly , kupy tez super

podaje sie max 3 razy na dobe ( jest strzykawka i odmierzasz ilosc na tyle na ile dzidzia wazy ) , ja dawalam tylko raz na noc i luzik

kolek nie mamy , ale gazy dalej sa okropne syrop sie skonczyl i wsumie moze przez to maly sie budzi i go cos boli ?? dobrze , ze 24ego idziemy do pediatry to poprosze o nowa dostawe hehe
trzymaj sie i nie obwiniaj sie !! niestety maluszki musza przez to przejsc , tylko nam tak ciezko na to patrzec
zdrowka duzo !!
ale z was sliczne kobietki !!

))))
asionek : no faktycznie u ciebie to egzotyczne upaly latem. ja na poludniu u tesciow tez zakladam samo body, koszulke ewentualnie i spodneki rano
ale tutaj to moze byc i deszcz i 20 stopni czasem

takze bluzy sweterki i inne sa w uzyciu zawsze, choc malo, jako ze 2 pelne m-ce przynajmniej spedzam od 3 lat u tesciow
a ty faktycznie nie masz co kupowac nie wiadomo ile... fajnie u was - ekonomicznie

a tej zimy w 2 wartswach i lekkim spiworku to ci zazdroszcze!
u nas body pizamka welurkowa sweter i gruby spiwor, do tego 2 koce i kapa. maly nie jets spocony. Ale temps. od 5-6 do tak jak dzis rano : 65 i w dzien -2
oj tak lato mega ekonomiczne hehe
ja to juz nawet malego w samej bluzie daje , bo jak naloze spiworek to jednak mokry jest :/ mam taka bluze z futerkiem w srodku i ja daje
Przepraszam ze tak zniknełam ale mała mnie wzywała a później to juz sil nie było ot taka jestem silnie teraz zakręcona już wstawiam fotkę to Joasia dziś
Zobacz załącznik 426440
jej jaka slodka

))
muszę się pochwalić że mój mały półroczniak już prawie sam siedzi-oczywiście jeśli się akurat nie wierci-ale głównie leży na znienawidzonym brzuszku

)
?
gratulacje

))
kocurek mój tez cycoń

bez cyca ani rusz
hehe to jak moj

cos maja te chlopaki z tym cycowaniem od malego

))
640gram faceta jest w moim brzuchu
GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kurcze tak czulam , ze bedzie chlopczyk

))
super synus mamusi

)) ale ci sie udalo fajnie coraczka i synek super