• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Taki pracowity Kocurek to by się w każdym domu przydał:-D Made miałam pytać, będziecie Mańka w przyszłym roku do przedszkola zapisywać, czy jeszcze zostaje z Tobą w domku?

rureczka - chciałabym go posłać do przedszkola już od września tego roku :zawstydzona/y: ale nie wiem czy się uda, bo Maniek rocznikowo nadal będzie miał 2, a nie 3 latka...
O żłobku nawet nie myślę, nie po tym co tam zobaczyłam :(
Do Boryska chyba zatrudnię jakąś opiekunkę....mam nadzieję bo muszę już wrócić do pracy :(((((((((( buuuuuuu

Tak swoją drogą...to współczuję tej kobiecie. Jak bardzo można być niewrażliwym, by zostawić swoje dziecko.
Ja rozumiem że to go mogło przerosnąć, że facet może czuć się życiowym nieudacznikiem, ale zostawić bez pomocy tak chore dziecko??? Nijak nie mogę tego pojąć :(

ja nie wiem czy go przeroslo. z tego co slyszalam to przez jakis czas byl prz njich a teraz juz ma nowa zone, ktorej max jest nie na reke, jak sie dowiedzieli o tej akcji to sie spytali "a kto go niby bedzie wozil na te rehabilitacje, bo my czasu nie mamy"... alimentow nie placi, w sadzie wykazuje, ze nie zarabia, wiec placic nie moze... oczywiscie tak nie jest ale jak sie ma tzw "wolny zawod" to latwiej krecic. sytuacja jest okropna.

poczku, poczku - ja wiem, żeś Ty teraz wrażliwa nadto, ale tutaj taki post nigdy nie zostanie niezauważony :-p To są najlepsze dziewczyny na świecie!!! :-)))) Moje koleżanki!!! :-)))))

ja nie wiem co takiego jest w tym poscie ale prawie sie poplakalam.
:-D:rofl2:

Made tylko, że teraz z przedszkoli odchodzą 6 latki i przynajmniej u mnie w mieście jest tak, że w przedszkolach sa oddziały 2.5 latków, 3 latków, 4 latków i 5 latków więc może u Ciebie tez tak jest i Maniek się dostanie? Sama 2 lata temu miałam w przedszkolu grupę 2.5 latków i powiem Ci, że po jakimś czasie radziły sobie lepiej niż dzieci starsze od nich.

hehehee Bogusiu :))))) no wiem...trochę przesadziłam :-))))) ale...poczułam się jak królewna :zawstydzona/y:

eee tam Made!!! zaraz przesadziłam!!! ;-) przecież my wiemy, że tak jest i dobre z nas dziewczyny :-D :-*
cieszę się, że należę do zacnego grona :tak:;-)

EWULA moje gratulacje Kochana, chyba umknęło mojej uwadze, zaglądaj do nas, Asia jest śliczna :tak:

Rurka uważaj na siebie :-)

a my po spacerku i obiadku

Made-ale nam komplement machnęłaś;))))

Ewula-Asieńka taka śliczna i deklikatniutka;) a wy powoli dojdziecie do siebie zobaczysz!;)

muszę się pochwalić że mój mały półroczniak już prawie sam siedzi-oczywiście jeśli się akurat nie wierci-ale głównie leży na znienawidzonym brzuszku;))

Made-musisz do pracy wracać?

Ostatnia edycja:
posiedzialam troche w necie i poczytalam o najblizsezj mnie porodowce i troche sie wystraszylam.
ide sie zajac praniem bo dola niesamowitego zalapalam.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry