Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Pok balsam dla mojej duszy takie słowaBoogie Ty jestes tak niesamowicie pozytywna, ze mozesz napisac cokolwiek i nawet nie do mnie a od razu mi lepiej jak jestes!
ah! I oh!

Kocurek szanowny syn urządza matce biednej, swej pobudki o 4 i ani myśli o spaniu, zaczyna gadać i drapać po twarzylili moja dostaje cyca ostatnio o 22, potem o 2, 4, 6 ... właściwie od 4 to non stop na cycu wisi, co dla mnie oznacza koniec spania...

Wiolka pięknie wyglądaszwitam sie i ja .
zrobilam zdjecia bo stwierdzilam ze dzis juz nie dacie mi spokoju;-)
Pok bo życie piękne jest!!! Jak się człowiek wyśpiWitam sie w duzo lepszym nastroju!
Obudzilam sie w nocy co prawda ale nie zerkalam na zegarek i zasnelampotem sie tylko obudzilam na chwile przed budzikiem m i znow spalam do 10:30!!! Zycie znow jest piekne! Choc szczerze mowiac pospalabym jeszcze
![]()

To jest rozbój w biały dzień!!! MOja siostra od półtorej miesiąca czeka na pędzle do make up-u...made moze ten twoj sprzedajacy ma zawieszone konto przez allegro bo wiecej osob oszukal?
okazuje się, że konto tej osoby zablokowane, czy coś takiego, bo kilka osób zapłaciło, a nie dostało, takim sposobem jesteśmy lżejsze o 78 zł