Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
;-)
.a w tym tyg imieniny ma Lukasza brat i dzien babci i dziadka bedzie, mam nadzieje ze pieniadze z kredytu przyjda.bo inaczej ciezko bedzie...
i jeszcze się znalazł czas na spacerek
)))
i co ja mam teraz robić? Czekać aż jej odwieszą, czy co? 
:-( Wczoraj Mia miała jakiś cudowny dzień, ale dziś od nowa to samo...
mary : ale super ze macie domek. A czy wasze miesto jest duze, czy sa wogole budynnki na styl blokow, z mieskzaniami ???
Pamietam jak sie zdziwilam bedac w islandii ze miasteczko male ze w 10min przejdziesz w szerz i w zluz, a wlasnie duzo blokow bylo i mieskzan! domy na skraju tylko. A mi sie marzy taki domek drewniany wsrod sniegu gdzies w skandynawii lub szwajcarii, choc chyba bardziej w skandynawii, zdala od wszystkiego, a wokol snieg... I CISZA![]()

Ale bardzo wielu ludzi ma właśnie takie domki w lesie czy w górach, gdzie spędzają weekendy czy wakacje. ;-);-)
.

potem sie tylko obudzilam na chwile przed budzikiem m i znow spalam do 10:30!!! Zycie znow jest piekne! Choc szczerze mowiac pospalabym jeszcze 
Jos - my mieszkamy w mieście ok. 30-40 tys., do Oslo mamy 50 km. Budynki są wszelkiego rodzaju, bloki, wieżowce, domki wolnostojące, szeregowe... Co tylko chcesz. :-):-) Generalnie w Norwegii są małe miasta. 500-tysięczne Oslo to metropolia!Ale bardzo wielu ludzi ma właśnie takie domki w lesie czy w górach, gdzie spędzają weekendy czy wakacje. ;-);-)

:-)