• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
made no chyba raczej na policji sie skonczy ta sprawa...
a swoja droga ludzie sa jacys dziwni, mysla ze da sie tak oszukac czlowieka i ze ujdzie to na sucho.

reklama
mary : jej, ale fajnie miec taki domek w lesie na weekend chocby :) tez bym chciala... a tu wszystko takie halasliwe brudne przeludnione ... a najlepiej od razu caly rok mieszkac w takim domku, i dojezdzac do miasta do pracy Mmmm...
to sie rozmarzylam :)

Mia placze przez brzuszek...? Biedulka... I ty tez sie nameczysz i nastresujesz :(

Jos - no brzuszek, kolki cholerne... Kto to wymyślił?! :wściekła/y::wściekła/y: Muszę przyznać, że wypróbowaliśmy wszystkie dostępne sposoby i jestem tak skołowana, że nie wiem, co myśleć, nic małej nie pomogło, nawet "cudowny" Sab Simplex!... :crazy::angry::oo: A co do domków, to naprawdę super sprawa! Są przeróżne, np. rodzina mojego M. ma typowo letniskowy, ale nasi znajomi mają taki full wypasiony w górach, gdzie się wybieramy niedługo na narty, o ile śnieg spadnie!

mary wlacz suszarke albo odkurzacz.marna metoda ale na wiekszosc dzieci dziala

Wiola - no i w tym momencie przestała płakać, ale na jak długo, tego nie wiem... Pewnie zaraz od nowa się zacznie... Wiesz, my próbowaliśmy i suszarkę, i odkurzać, i nie pomagało... Widziałam foteczki - piękny brzuszek!

W ogóle witam się z nowoprzybyłymi, wybaczcie, ale dziś jestem okropnie skołowana, tak mi się spać chce, ale Mia nie da się zdrzemnąć... :eek: Nie umiem jej ulżyć, mam mega wyrzuty sumienia, bo wiem, że i ona cierpi, i ją boli... Szok...

Made-to poproś ją o numer przesyłki-ale pełny i zobacz na stronie poczty polskiej-ja też takim osobom nie współczuje

a ja myślę czy sobie teściowej na wsparcie nie wezwać...dalej mi skręca brzuch...a chciałam łobuzy na spacer zabrać...

mary no to kurcze nie wiem ,a ogrzewanie brzuszka?

pok dzieki. a powiedz ja ty sie dzis czujesz?oswoilas sie juz troche z mysla ze bedziesz mama?

Czuje sie bardzo dobrze, dziekuje. Wczoraj tylko odkrylam, ze nie jestem w stanie stac 4h przy desce do prasowania, bo sie zmeczona robie i.. Plecy bola. Czy to mozliwe, zeby od jaszczurki plecy bolaly? Normalnie przed @ i podczas @ mnie bola (podobno ma to zwiazek ztylozgieciem macicy), wiec oze jakos tam jaszczurka i na plecy mi dziala. Poza ta meczliwoscia luz, mdlosci leciutkie tylko jak jestem super glodna i to tez nie zawsze. Mam nadzieje, ze tak zostanie...
a czy sie oswoilam? Nie wiem, chyba nie. Uwierze w pelni chyba dopiero po wizycie u gin.

Pani gin moja swoja droga jest jakims super europejskim specem od nieplodnosci. Ja to moge spokjnie mowic, ze jest skuteczna i czasem sama konsultacja i umowienie badan (ale juz nie ich wykonanie) pomaga :) taka jestem szczesliwa, ze do niej trafila, i ze ona mnie bedzie prowadzic! Nie dosc, ze jest ekstra ginekologiem, ma specjalizacje z npuniv Hopkinsa z poloznictwa, do tego jest bardzo mila i ma super sekretarki-pielegniarki. Wszystko sie tak pieknie zlozylo.

A mowilam wam o bocianie? Chyba tak...

Wiola - ślicznie ci w tej sukience :tak::laugh2:

pok - będzie dobrze :tak: I jakoś mi się widzi u ciebie dziewczynka :-p

Ja właśnie wróciłam od lekarza z dziewczynami bo Emi mi w nocy dostała 39,6 gorączki. Ogólnie jedziemy na przeciwgorączkowych i witaminach i jakby co w piątek kontrola albo wcześniej jakby coś się działo. Ogólnie padam na ryj po nieprzespanej nocy i mam wszystkiego dość :no: O 14 ma przyleźć dupek z Vectry - oj pojadę po nim jak po burej świni :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A to fotka ze spotkania z Wisienką i jej Emilką ;-)
Zobacz załącznik 426395

Kochane!
wklejam pońizej link. Clopiec jest synem kolezanki mojej bardzo dobrej przyjaciolki. Ojciec dziecka wszystko olewa i chce syna umiescic w jakims osrodku, ktorych stan w pl jest oplakany. Nie prowadzi sie tam takiej rehab jaka jest maxowi potrzebna.
przeslijcie ten link komu mozecie. Kazda zlotowka sie liczy!
z gory wiekie dzieki!

Maxymilian Buczkowski-Stępiński - Strona główna

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry