• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dziewczyny a propos allegro, nie ma co się z nimi bawić w spory i wyjaśnianie, tylko od razu na policje. Ja się tak kilka razy przejechałam, spór nierozstrzygnięty, pieniądze wysłane a ja towaru nie mam. Na policje zgłoszone, oni swoją drogą a allegro na szczęście do iluś tam tysięcy pieniądze zwraca!

Mama do mnie przyjechała i zaciągnęła do szpitala. Dobrze, że sama tam pracuje, to zawsze inaczej patrzą. Zrobili ktg i co? dupa, nie słychać tętna, już panika wielka. Szybko na usg, a tam się okazało, że moja córka się odwróciła jakoś nie tak jak trzeba i że to 21 tydzień to mogliśmy nie słyszeć. Na usg wszystko dobrze. Lekarz mnie zbadał, rozwarcia nie ma. Nospa 3x1 przez kilka dni i jak do końca tygodnia się nie uspokoi to nie ma zmiłuj- szpital. Teraz już jestem spokojna i dobrej myśli. Ten dzisiejszy lekarz mi powiedział, że mamy nie lekceważyć tej szyjki i nawet z najmniejszą pierdołą na konsultacje!

Ewula piękna ta Twoja Asieńka!

Pok przy rozliczeniu podatkowym będę pamiętać :))

pok - nie przeszedł bez echa tylko każda po cichu wkleja gdzie może ;-)

Czekam z nerwicą na tego dupka i chyba sobie zaraz pójdę zapalić. Jak ćwok dzisiaj nie przylezie to wieczorem rozwiązuję umowę bo mnie coś strzela :wściekła/y: Dzisiaj nawet działa net - modem ma dobry humor :cool:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry