• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
No to jestem :-) Witam się i lecę !! Epopei sprzątania ciąg dalszy, dziś wpada do mnie dziewczyna kuzyna z córeczką Polą, w czerwcu wklejałam jej fotkę zaraz po urodzeniu :-) Nie chciała pod wieczór mnie nawiedzić, kiedy nie widać brudnych podłóg :-p
Ale nie, lapka sobie na desce do prasowania postawię i będę zaglądać :tak:
Kurczę, gdyby mi tylko mała pozwoliła coś zrobić.... hehe Na razie miętoli kawał budowlanej folii samoprzylegającej :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Rureczko i jak dziś? Rób wszystko co Cię uspokaja!

Mary a na ebayu czy allegro sprawdzałaś? Tam są częściej wysyłki za granicę...

Carola nie przepraszaj no co Ty! A humorek lepszy już??

Ja dziś tak skrótowo znowu, bo się niedługo na szczepienie wybieramy.

Dzień dobry tak w ogóle :-)

Ach Kocurku boleć będzie na pewno....ale mam nadzieję, że krótko! A Tobie jak sprzątanie idzie??? I jak w nocy? Mnie mała ostatnio rozpuściła jedząc tylko 2 razy w nocy - dziś jadła 4 razy i jakaś taka padnięta jestem - zastanawiam się ciągle nad butlą - ale czy ona będzie chciała mi teraz butlę ciągnąć..

lili moja dostaje cyca ostatnio o 22, potem o 2, 4, 6 ... właściwie od 4 to non stop na cycu wisi, co dla mnie oznacza koniec spania...

wiola!! prawie zapomniałam, fotka moja droga, FOTKA :-p

Ostatnia edycja:
hej ho

Kocur- ty to się masz z tym sprzątaniem;)))

u mnie ciąg dalszy rewolucji brzucha-skąd to cholerstwo mnie tak męczy??? heh i śniło mi się że byłam w ciąży:-D

a nasze dzieci zarządzają nam ostatnio pobudkę po 6 rano, tragedia

dobra, muszę się ogarnąć i w końcu wystawić spacerówkę na allegro, zrobić jej fotki, uszykować rzeczy dla MAde i Libby-bo nigdy chyba tego nie zrobię:-D

pozdrawiam resztę i miłego dzionka

właśnie Wiola-foteczka-czekamy!!;) a właściwie to jeszcze Rurka nam się ciążowo nie pokazała;), Rurka hop hop???

Ostatnia edycja:
Kocur-ja cię świetnie rozumiem-ktoś mi ostatnio dziecko podmienił i ciągle trzeba uwagę na nią zwracać-a broń boże opuścić pokój na minutkę-no chyba że akurat śpi;)

helol :)

co tam u was ???

u mnie szok, nie wiem jak dzis spalo moje dziekco, nie jetsem w stanie tego powiedziec, bo... Jak dalam go do salonu mezowi o 22,to tak dostalam go spowrotem o 4h30 !!!! :szok::szok::szok::-D:szok: wiec nie wiem czy ladnie pociagnal cyz maz sie zlitowal i dal butle ok. 24-1 i wtedy jeszcze 3h pociagnal, no nie wiem...
w kazdym razie pozniej byla 4h30 i 6h30... a pozniej leopoldek prze d8 i MLYN sie zaczal :)

Obiad mam gotowy, ugotowalam wczoraj wieczorem rosolek. plan = bezplan... Zara zmaly bedzie chcial jesc

asionek : odnosnie zakupow to mozesz brac na wyrost ale moze takie "basic" rzeczy, ktore zalozysz w kazdym sezonie, np.kosuzlki na dlugi rekaw, i latem w chlodniejsyz dzien, i jesienia i zima pod sweterek. dresiki, skarpetki , itp
nie wiem jak u ciebie bedzie z rozmiarowka ale mozliwe ze N. latem bedzie nosil 18 m-cy
moj L. jets z konca grudniai latem nosil rozmiarowke 12 m-cy. Zima juz 18-24m-ce.
Spodnie zazwyczaj wychodza mniejsze lub odpowiednie do wieku.
np.jesienia i zima nosil swtery 24m-ce, kurtka 24m-ce a spodnie mam same 18m-cy. Mysle z emniej sie ryzykuje biorac kosuzlki i sweterki/bluzy.

pok : koneicznie czekam na info o tych monopolach boo bardzo mnie to ciekawi. Chcialabym zyc w skandynawii lub CH ale ja taki zakupocholik...????? Co ja bym zrobila??? ;)

mary : ale super ze macie domek. A czy wasze miesto jest duze, czy sa wogole budynnki na styl blokow, z mieskzaniami ???
Pamietam jak sie zdziwilam bedac w islandii ze miasteczko male ze w 10min przejdziesz w szerz i w zluz, a wlasnie duzo blokow bylo i mieskzan! domy na skraju tylko. A mi sie marzy taki domek drewniany wsrod sniegu gdzies w skandynawii lub szwajcarii, choc chyba bardziej w skandynawii, zdala od wszystkiego, a wokol snieg... I CISZA :)

rurka : jak tam u ciebie???? daj znac co i jak !!!

ktora chetna na kawe ?????

reklama
hhmmm kawkę chętnie Jos-tylko co na to mój żołądek dzisiaj? eh po kuchni grasują dwa rasowe pączki-takie z lukrem mniam mniam-a ja się boję je tknąć...:-)

a pamiętacie jak pisałam o allegro i o tym że kupiłam kurteczkę dla Mai i jej nie dostałam?mieliśmy w tym tyg. iść na policję a dziś dostałam kurteczkę-po prawie 2 mies.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i ma plamę... ciekawe czy się da sprać w ogóle...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry