• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Karolu-spokojnie, tobie teraz spokój potrzebny;) to tylko forum-nie denerwuj się kochana, pamiętaj o kropku

a my nie mieliśmy mieć prezentów dzisiaj-wyjazd do kina miał być a'la walentynkowy- a tu niespodzianka;))

reklama
Ja sobie nie życzę aby mnie atakowano,rozumiecie???A skoro wiadomość do mnie to mam prawo robić z nią co chce!
Wiesz co Rurka,daruj sobie dziewczyno....siedzisz i narzekasz non stop.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Oj, te hormony...... ;-)

PAULINKO a u nas wielkie nic jak co roku. Może to i dobrze, bo młody mega marud jak na niego i z małą temperaturką. Ząbkowania c.d... :baffled:

a ja mysle choc moze i prawda ze wiadomosci prywtanych ujawniac sie nie powinno

to tez ludzie nie powinni sie na prywatne skrzynki pocztowe wbijac z jakimis osadzeniami sugerowac potrzebe szukania pomocy?
za kogo TA osoba sie ma ????
badzcie obiektywne dziewczyny

ja w postach pok choc pod slodkimi slowami to nic absolutnie NIC grzecznego nie widzialam

takie jets moje zdanie - pisze szczerze, obojetnie czy sie komu to spodoba czy nie

ps. jaki mi swir na prywtanego maila wysle pogrozki albo jakies chore teksty to na pewno nie zachowam tego pod pretekstem szacunku do wiadomosci prywtanej...dla siebie, tylko to pokaze ludziom ( komu pokazac nalezy)

Mam kłopoty ze wzrokiem i nie doczytałam:)
Coś jeszcze???
O co Wam chodzi? Bo Pok może mi jechać bo robi to kulturalnie???Ależ proszę bardzo...JA NIE JESTEM WORKIEM TRENINGOWYM DLA SFRUSTROWANYCH LUDZI!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry