• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Tym razem to ja dobry humor mam KOCIE hehhehehe :-)

Brykam do syna, bo już "agiiiiii" leci. To baaardzo niedobrze, bardzo, bardzo

kazdy czegos nie toleruje.kot obrazania, ja laktozy, troli i hipokryzji.
swoja droga kocurku to smieszne, ze tak mowisz, bo jak z made czasem sobie z kogos zartujecie i na smiesznie obrazacie to myslicie, ze jest ok.

oki, to już chyba przegięcie ostatnio na forum...wiosno, gdzie jesteś?????chyba nas przesilenie zimowe dopadło,co dziewczyny???słońca nam chyba trzeba...

pok : to jest forum i o ile wzrok mnie nie myli to podlaas fikcyjny nick a nie swoje imie :)

ale jesli wolisz :

pok : bardzo irytujace jets twoja wszedoczepialskosc :) zawsze musisz znalezc jakis detal do skomentowania a zazwyczaj zanegowania.
wybacz ale po prostu mam alergie na osoby, ktore zywia sie atakowaniem innych, doszukiwaniem sie jakis "ale" potrzebuja wsiasc na kogos zeby sie poczuc lepiej, dowartosciowanym. juz nie raz pokazalas na forum ze jeste osoba KONFLIKTOWA i msyle ze wszyscy to zauwazyli, tylko jedni sa bardziej a inni mniej dyskretni. To ze teraz jestes w ciazy i troche zmienilas ton glosu nie znaczy ze uwierz mi sporo osob pamieta twoje trucie i czepialstwo

a maniakodepresyjne analizowanie wszystkich szczegolow, drobiazgow, obliczanie ( co do dat i milimetrow ku jasnosci) co do 0,0000001 nawet w sprawach i cyfrach ktore ciebie nie dotycza.... to po prostu jest ...inny temat, do ktorego ja nie mam kompetencji wiec go ciagnac nnie bede :) ale moze kiedys z kkims o tym porozmawiasz : mam nadzieje :)

poczku - ale ja się słowem nie odezwałam, bardzo proszę kierować ewentualne zarzuty, obserwacje,
insynuacje, czy co tam jeszcze do Kocurka, bo to Ona się zbulwersowała, czy też nie zgodziła.

pok a nie jest ok, jak sobie z made żartujemy..? gdzie obrażamy i kogo..? zaraz przeproszę - poważnie, bez ironii... odechciało mi się

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry