• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jak na osoba o duzej ufnosci, ktora sie az na niej przejechala, to podejrzeliwa jestes, np. co do ciazy caroli

to tak tytulem bycia szczerym

na pewno to sie wydaje agresywne, ale trudno
nie lubie nie trawie jak sie kogos atakuje za nic
nikt do tego nie ma prawa - bez wzgledu na sytuacje

zmykam kapac dzieci

jos :) ty chyba ze mna na kursy czytania ze zrozumieniem musisz sie wybrac :)
ja nie napisalam, ze jestem ufna. ja wrecz przeciwnie. generalnie ufam ale jestem czujna i nie dam sie oszukac, zbyt duzo bolu mnie to w zyciu kosztowalo.
a to w co Karolinie wierze, a w co nie zostaw miedzy mna a Karolina. Ja w przeciwienstwie do niej nie bede tak delikatnych i intymnych spraw omawiac przy ludziach.

poczku - wybacz, ale nie zrozumiałam....czasami tak mam :/
Chciałam się czepić Ciebie w sensie koleżeńsko antyagresywnym....;)))

ja czasem tez nie rozumiem ;-)
czepiaj sie czepiaj :)

reklama
co mi jest w edycje postow!? sol - czy moglabys znowu byc dyzurnym adminem watku? tak milo wtedy bylo!

kocurku - ja sie zle wyrazilam i do tego w afekcie. olej poczka.

cola przyjechala i z pazernosci zapomnialam, co chcialam

Dziecię wypachnione próbuje główką przebić się przez szczebelki łóżeczka :-D
pewnie kota chce za ogon pociągnąć.

RURKA a Twój mąż to może odpowiednich gatek nie ma, co? :-D:-D Uwielbiam ten utwór.
Na siłowni mi się przypomina i od razu rogal na widok tych napompowanych panów wpatrujących się w lustra podczas ćwiczeń... :laugh2::laugh2::rofl2::-D

A ja będę swoje ciągnąć.... poczku nie ufasz caroli ... każdy ma prawo do własnych przemyśleń, bądź podejrzeń, tylko akurat ona faktycznie ma swojego wyczekanego kropka....... i jeszcze w całej skomplikowanej sytuacji, w której się znajduje... widać, że jest jej ciężko.... i nieładnie tak jakoś wyszło, że nie może się tym kropkiem cieszyć tu na wątku .... powinnyśmy stwarzać w takim momencie sprzyjającą atmosferę :).....

Byliśmy pod prysznicem oboje PAULINKO. Młody nie boi się już uderzającej o jego skórę wody :-) tylko, kurka łyka ją... :eek: ale lepiej tą jak z basenu chlorowaną jak to ostatnio zrobił. Nie dość, że nabombił pampka siuśkami, to kupona strzelił. Takiego spacerowego i pan ratownik poprosił mnie o lepsze pilnowanie dziecka.... :baffled:

RURECZKA hahahahah leżę!
To może zimno macie w domciu? ;-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry