• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziewczynę z tatuażem też oglądaliśmy, Ł. się bardzo podobało, mi mniej, teraz on ksiązki z tej serii czyta :)

Ostatnio nawet do gina jak poszliśmy to mu babka tłumaczyła, że wsio jest git, i stać się nic złego nie stanie... ale nic to, może mu przejdzie :) a na razie go wykorzystuje to drapania po plecach:-D

reklama
Mój Pan planuje w piątek iść. Nie będę recenzować- sama obejrzysz. Męża za uszy i do kina niech Cię zabierze :tak:
Szpagat w wykonaniu Meryl też musisz zobaczyć. A ja z kolei Lakier.

Jakie czopki na temperaturę polecasz? Pytam profilaktycznie

RURECZKO zazdroszczę. Mój jak już się zgodzi przykładowo na wymasowanie mi pleców, to muszę odliczać co do sekundy umówione 3 lub 5 minut stoperem i tak, zeby on widział. :-D A najlepiej jak podanie napiszę odpowiednio je motywując. :-D:-D

Ostatnia edycja:
heh, z czopkami u nas ciężko,najlepiej zwykły paracetamol-ja jestem bardziej za nurofenem w syropku...
Libby ale wiesz, ja najbliższe kino mam 50 km stąd...a mąż ma teraz weekend w szkole, poza tym rodzicom tak zmiany teraz ułożyli,że siłą rzeczy jesteśmy uziemieni...

Paulina - standardowa cecha osób z niskim ciśnieniem :-p Niestety niskie ciśnienie często idzie w parze z niskim cukrem :sorry: Organizm ma wtedy większe zapotrzebowanie na energię więc ją wyżera ze wszystkiego co się zje. Skutek - niski cukier i objawy hipoglikemii :sorry2: Pomaga wszystko co ma cukier, kofeinę i taurynę a najlepiej w jednym np: tiger, redbull itp. Ale ma to i swoje plusy - dłużej będziemy żyć, mniejsze ryzyko wystąpienia wielu chorób na starość. Nie wiem jak ty ale ja zawsze byłam "ubita" zawsze wyglądałam na mniej niż ważę - bo mam bardzo gęste kości i tam waga mi się chowa. Mam 167 cm i przy wadze 54 kg wyglądałam jak wieszak na ubrania - i to taki zabiedzony :laugh2: Tak twierdziła moja szefowa na praktykach. Jedyna osoba która mnie widziała w takim stanie. Teraz ważę 71 (znowu za dużo słodyczy) i wyglądam tak jak ostatnio fotki wstawiałam.

pok - chętnie bym była ale na tym koncie za krótko jestem to raz, dwa - dlatego odeszłam z forum - miałam dość użerania się z wami jako moderator a trzy - jakbym tu dalej była modem to byś bana za obrażanie innych dostała - nawet jeśli to tylko twoja naturalna szczerość - już wcześniej prowokowałaś takie chore sytuacje a teraz robisz to znowu... hmm - niektórzy chyba nie potrafią się uczyć na błędach z przeszłości - nawet na własnych :tak:

Karola - gratki dla Ninki :tak::-p Czyli na dniach mam wypatrywać listonosza?;-)

To jak się chwalimy prezentami to i ja się pochwalę - ja dostałam czerwoną różę, Karola białą i Emilka takie różyczki koktajlowe - 5 białych na jednej łodyżce :tak:

Tymi słowami życzę wam spokojnej nocy ;-) Do zobaczenia jutro :tak:

Zbieram informacje z różnych źródeł. Nurofen w syropku kupiłam. Mamy zamiar na weekend wyjechać i zastanawiałam się co jeszcze do podręcznej apteczki....

A z tymi kilometrami i rodzicami to faktycznie, ale może w przyszłym tygodniu? Albo za dwa, żeby nie było za często.

Libby a daleko jedziecie?? ja bym dla Majeczki wzięła właśnie nurofen-jak dla naszych maluchów dawka 2,5ml-termometr by mieć pewność co do gorączki, prebiotyk ,wit D, coś do dziąsełek, jeszcze nasze maluchy nie biegają więc plastra by nie trzeba brać...

reklama
kurka!
czy ja tu napisalam czy pw wyslalam? ja pw opublikowalam czy Karola?!

sol jak chcesz osty wlepiac to przynajmniej wybierz posty lepiej, bo te, ktore wybralas sie nijak maja do niczego.

kurcze.

ja tam sie prosic tu o nic nie bede.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry