Paulina - standardowa cecha osób z niskim ciśnieniem

Niestety niskie ciśnienie często idzie w parze z niskim cukrem

Organizm ma wtedy większe zapotrzebowanie na energię więc ją wyżera ze wszystkiego co się zje. Skutek - niski cukier i objawy hipoglikemii

Pomaga wszystko co ma cukier, kofeinę i taurynę a najlepiej w jednym np: tiger, redbull itp. Ale ma to i swoje plusy - dłużej będziemy żyć, mniejsze ryzyko wystąpienia wielu chorób na starość. Nie wiem jak ty ale ja zawsze byłam "ubita" zawsze wyglądałam na mniej niż ważę - bo mam bardzo gęste kości i tam waga mi się chowa. Mam 167 cm i przy wadze 54 kg wyglądałam jak wieszak na ubrania - i to taki zabiedzony

Tak twierdziła moja szefowa na praktykach. Jedyna osoba która mnie widziała w takim stanie. Teraz ważę 71 (znowu za dużo słodyczy) i wyglądam tak jak ostatnio fotki wstawiałam.
pok - chętnie bym była ale na tym koncie za krótko jestem to raz, dwa - dlatego odeszłam z forum - miałam dość użerania się z wami jako moderator a trzy - jakbym tu dalej była modem to byś bana za obrażanie innych dostała - nawet jeśli to tylko twoja naturalna szczerość - już wcześniej prowokowałaś takie chore sytuacje a teraz robisz to znowu... hmm - niektórzy chyba nie potrafią się uczyć na błędach z przeszłości - nawet na własnych
Karola - gratki dla Ninki

Czyli na dniach mam wypatrywać listonosza?;-)
To jak się chwalimy prezentami to i ja się pochwalę - ja dostałam czerwoną różę, Karola białą i Emilka takie różyczki koktajlowe - 5 białych na jednej łodyżce
Tymi słowami życzę wam spokojnej nocy ;-) Do zobaczenia jutro