• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
RURECZKO a Bebilon to ok. 400zł tak myślę. My mamy małe puszki pepti i na miesiąc poszło ich 5, po 60 ml co 3h. Czyli 2 małe puszki na tydzień. A to tylko powiedzmy, że dokarmianie. U nas jeszcze głównie pierś.
Zgadzam się z PAULINKĄ- skład ten sam co Bebiko

SOL mam synusia.. :sorry:;-) ale nic nie szkodzi

PAULINKO kurka wodna... ja już nie chcę tam jechać! Zimą nie można zwiedzać zamku :-(:-(:-( poszukamy czegoś innego. Dobrze, ze noclegu jeszcze nie zaliczkowałam.

EDIT
RURECZKO rozpisałam się, a nie napisałam, że w większości szpitali podają Bebilon. Gdzieś kiedyś wyczytałam...
A! Jeszcze polecane przez pediatrów jest mm ENFAMIL.

Ostatnia edycja:
reklama
SOL no ba, nie inaczej, dasz z siebie maxa :-)
Libyy ano zębol wyszedł dzień przed urodzinami K :-) prezent od córusi;-)coś mi się wydaje, ze kolejny się pcha.
Rurka jeszcze trochę czasu, ale daj znać jakie wybrałaś, jak będzie takie co mi zostało to mogę podesłać ;-)

Ja też potwierdzam, że bebiko to to samo co bebilon. Ja zaczęłam dokarmiać moją bebilonem jak wyszłam ze szpitala, ale po 1 puszce zaczęłam podawać bebiko i jest OK a koszt o niebo mniejszy. Kolegi żona dzwoniła pytać o różnice między bebiko i bebilonem - powiedzieli że nie ma, tylko w miejscach produkcji ;-)

Ostatnia edycja:
Rurka eee ty się nie radzisz...my cię zasypujemy radami:-D:-D:-D będzie dobrze, zobaczysz;)))

Libby szkoda,że zimą nie można zwiedzać;( a coś innego-chyba tylko góry zostają;) albo kraków;)

Rurka a ty się chyba obawiałaś,że cię zlinczujemy,że nie chcesz piersią karmić, co?? widziałaś edity dziewczyn??
jak masz pytania i chcesz rad to pisz!!!

Paulina ja uważam, że to każdego indywidualna sprawa, ale licze się z tym, że będą krytykować... jednym pasuje innym nie i nic na to nie poradzimy. Uważam, że jak będę do tego podchodziła z niechęcią i będę się zmuszać, to dziecko to wyczuje i będę problemy, więc po co się stresować i w ogóle próbować? A tak poradze się doświadczonych mam jakie mleko, co i jak i będzie si :))

Już moja mama mi wykłady na ten temat robiłam, za 3 czy 4 razem dosadnie wyjaśniłam swoje zdanie i jest spokój :P

Oj, ja to bym mogła tylko radzić i radzić ;-);-):-D:-D

PAULINKO a może Wieliczka? :cool: W Krakowie byłam już trylion razy- uwielbiam, ale ile można

reklama
Libby ja kraków zaliczyłam tylko dwa razy;)) a Wieliczka otwarta zimą?-dla małego też by było fajnie-tyyyyyyle jodu;)))

Rurka-właśnie swojego zdania trzeba bronić;) no i fakt, maleństwo by było niespokojnie jakby czuło,że mamusia nieszczęśliwa jest;) a my ci będziemy radzić, czy chcesz czy nie chcesz;)))po to jest forum;)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry