• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
rureczka ja przy Iwie kupowalam aventa i tt i zdecydowanie mi bardziej pasowaly tt. moze pojdz sobie do sklepu , obejrzyj , obmacaj i zamow przez neta bo tam naprawde wychodzi taniej.
a co do karmienia to juz rozmawialysmy na ten temat i wiesz ze jestem calym sercem z toba i pochwalam bardzo dojrzala decyzje

reklama
Kochane a na jakiej zasadzie wybieracie butelki i do nich smoczki? Czym to sie wszystko rozni? Ja ostatnio w aptece zerkalam i ksztalty tych smokow rozne i skad wiedziec, ktory bedzie dobry? :( wytlumaczcie laikowi i co kaman.

Rurka ja mam tt.
od początku miałam tak:
1 avent 125 do herbatek-dopajałam moją, koperkiem lub rumiankiem, wody nie chciała. i teraz ją mam do tegoż samego + soczki
1 tt 125ml do mleka (tylko dlatego, że od zestawu z laktatorem)
2 tt 260 ml do mleka.
Coby dodatkowej kasy nie tracić to proponuję od razu smoczki 2 kupić :-) teraz używam 2 butelek 260ml.

co do smoczków moja nim pluła... a teraz bez nie zaśnie :-p smoka też mamy tt.

Ostatnia edycja:
Rurka ale dzieci butelkowe mają niezaspokojony odruch ssania i na takim smoku uspakajaczu mogą się wyżyć-zresztą sama zobaczysz;)) ja polecam nuka-avent ma śliczne smoki, ale jak maleństwo ma maleńką buźkę to może przeszkadzać w oddychaniu, jak u nas;))

rurka szukaj tak by sprzedawca miał i kolejne smoczki :-)

mi brat z anglii przywiózł laktator tt i komplet 3 butelek 260ml za oba zapłacił 20f :-D

reklama
POCZKU ja wiem tylko tyle, że smoki do butli o szerokiej podstawie polecane są do karmienia mieszanego i jak będę dokupywać dwójkę, to tylko do takiej butli jaką mam, czyli do antykolkowej tt

EDIT

oczywiście smoczki o szerokiej podstawie... :eek::-D nie butle heh

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry