• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
kocurek to niezłe jaja, że tak napiszę! a dodatkowego to o 4 tyg napisałaś? no ja obecnie na urlopie. mam za tamten rok i za ten też ;-) w sumie do 19 marca. w przyszłym tyg umówiłam się z szefową na rozmowę:szok:;-):-)a o jaki wypoczynkowy Ty możesz pisać? bo coś nie rozumiem...

pok ja napisałam mi się tt spodobały i tyle ;-) usilnie nie chciałam aventa chyba z zawzięcia nie wiem czym spowodowanego ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Mary-ogólnie dużo rzeczy zabawkowych można kupić dla maluszka-ja też nie toleruję chodzików, ale jest coś takiego jak chodzik-pchacz-ja miałam dla Daniela-jak tylko siedział to bawił się zabawkami na zewnątrz a potem jak chciał chodzić to go sobie sam pchał-pokaże ci pierwszy lepszy z allegro-żebyś wiedziała o co kamam Fisher Price MUZYCZNY CHODZIK PCHACZ 2 w 1 P2744 (2099098089) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
może krzesełko do karmienia? z fp lub vtech masz pełno zabawek dla malucha-Mai bardzo podoba się szczeniaczek-uczniaczek i krzyczy na niego jak jej nie gra;))

SOL ;-)

RURECZKO nie dam się.

PAULINKO to na brzuch ćwiczenia. Wolałabym na dupkę.

WIOLU cieszę się, że jest dobrze. Kolorowych.
Idę umyć plecy mojemu Panu :-D

papa

MLODAM wlasnieteraz o ten dodatkowy bede skladac.. a A mowila, ze mam wypoczynkowy platny tez do wybrania, nawet nie wiedzialam (???) nadal nie wiem o co biega, ale skoro daja, to biore!! musze poczytac jutro, bo dzis ochoty NIET :))

kocurek albo coś się zmieniło i ja nie wiem, ale od kiedy wy macie wypoczynkowy urlop?:eek: może jej się pomyliło z niepedagogicznym pracownikiem:-p
a wiesz J wtedy to nie zadzwoniła od razu że urodziła hihihi T była zaszokowana jak usłyszała że ona już ma dzidzie na świecie, powiedziała a ja nic nie wiem-a powinna hehehehe

a będziesz w czwartek w okolicach zs3?

Mary-ogólnie dużo rzeczy zabawkowych można kupić dla maluszka-ja też nie toleruję chodzików, ale jest coś takiego jak chodzik-pchacz-ja miałam dla Daniela-jak tylko siedział to bawił się zabawkami na zewnątrz a potem jak chciał chodzić to go sobie sam pchał-pokaże ci pierwszy lepszy z allegro-żebyś wiedziała o co kamam Fisher Price MUZYCZNY CHODZIK PCHACZ 2 w 1 P2744 (2099098089) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
może krzesełko do karmienia? z fp lub vtech masz pełno zabawek dla malucha-Mai bardzo podoba się szczeniaczek-uczniaczek i krzyczy na niego jak jej nie gra;))

Paulina - na Ciebie zawsze, kochana, można liczyć! :-) Dziękuję! O pchaczu myślałam własnie. A krzesełko mamy, Mia dostała od dziadka pod choinkę. ;-) Ale pomyślę jeszcze...

A czy któraś z Was może mi coś powiedzieć o takim hopaczu, czy jak to tam...?

stor-15987-01.02.2012124438.jpg

Ostatnia edycja:
mary Ola dostała pieniądze, złoty łańcuszek z bozią. sami będziemy kupować co potrzeba;-)
Kocurek ja tam oń złego słowa powiedzieć nie mogę

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry