Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
mary hopacz to mi trochę ideą swoją chodzik przypomina)
Mary ja bym hopacza nie chciała bo tak samo obciąża bioderka jak chodzik
jutro zniosę mój chodzik to ci go pokażę-Daniel z przyjemnością posłuży mi jako modelbo u mnie można potem z niego jeździk zrobić
![]()
rurka gdzie tam ze mnie dobra zona, kawal zolzy ze mnie...ale szkoda mi go , ma ciezka prace, wole dopilnowac zeby rano zjadl sniadanie i zabral kanapki do pracy

a wiecie jacy moi tesciowie romantyczni... spedzaja walentynki na karanawale w wenecji !!!!!!!!!!!!!!!!!! jak im sie chce w wieku 60 lat takie imprezy jeden drugiemu organizowac????:-)

Witam się na chwilkę i wracam zdychać dalej...:-
-(
Asionek - jak się masz? Jak tam Twój maluch?
!

Chciałyście zdjęcie, to mata, innego nie będzie, ciężko samej sobie zrobić zdjęcie komórką tak wielkiego brzucha
Zobacz załącznik 437145
moge ci wkleic mojego bebzona jaki byl hehe od razu zmienisz zdanie nie przeżyję kolejnej akcji koopa... Dzisiaj znów to samo, płacz taki żałosny... Ściśnięta pupka, ból wypisany na buzi, mało się nie rozpłakałam
:-(
Ryczeć mi się chce - czeka nas jednak wyjazd do Warszawy na dłużej. Karoli znowu cukier skoczył do góry, biega co chwila siusiu. Czekam do wieczora na telefon od znajomej - ma syna cukrzyka - i jutro jedziemy na badania do laboratorium u nas i czekamy na termin w CZD w Wawie. Mam dość wszystkiego - wieczne kłody pod nogi dla mnie czy M mam w dupie - ale czemu dzieci :-no::-(
Asionku - ja kiedyś bardzo lubiłam październikówki czytać - bo wiele ciekawych rzeczy się dowiedziałam, ale teraz brak czasu kurcze...to mówisz, że z tym spaniem to norma??? A jak usypiasz małego jak w nocy się obudzi???? Ja z lenistwa tylko cyc....no i cycujemy się co 1,5 h....
.
j
a wiece co... a propos karmienia, to ja myslalam o posilkach diecie, gdy byly problemy. z L. ktory mial kolki, uwazalam na wsyztsko a kolki i tak byly. A z filutkiem mialam 2 dni kolek jak byl bardzo maly i pozniej koniec. Wi dopiero teraz sobie uswiadomilam ze nie uwazam na nic;..jem czekolade, juz kilka razy jadlam naparwde ostrego kurczaka po indyjsku,; jem bigosik, kalafiora... pizze przynajmniej 1-2 w tygodniu
czyli jednak nie ma reguly???
!
Kocie ja solennie obiecuję, że SPRÓBUJĘ karmienia tym razem ale z nastawieniem na NIE. Chociaż spróbuję))
Obiadddd na stole![]()
dDziewczynki znikam z wątku na jakiś czas, nie dam sobą pomiatać i nie pozwolę na takie traktowanie.
Będę na Weterankach.
a ja mysle choc moze i prawda ze wiadomosci prywtanych ujawniac sie nie powinno
to tez ludzie nie powinni sie na prywatne skrzynki pocztowe wbijac z jakimis osadzeniami sugerowac potrzebe szukania pomocy?
za kogo TA osoba sie ma ????
badzcie obiektywne dziewczyny
ja w postach pok choc pod slodkimi slowami to nic absolutnie NIC grzecznego nie widzialam
takie jets moje zdanie - pisze szczerze, obojetnie czy sie komu to spodoba czy nie
ps. jaki mi swir na prywtanego maila wysle pogrozki albo jakies chore teksty to na pewno nie zachowam tego pod pretekstem szacunku do wiadomosci prywtanej...dla siebie, tylko to pokaze ludziom ( komu pokazac nalezy)
A mi to jednak nie daje spokoju....... czy ja przekraczam granice swoimi żartami..? Mogę się zmienić raz dwa. I być poważna.
pok - chętnie bym była ale na tym koncie za krótko jestem to raz, dwa - dlatego odeszłam z forum - miałam dość użerania się z wami jako moderator a trzy - jakbym tu dalej była modem to byś bana za obrażanie innych dostała - nawet jeśli to tylko twoja naturalna szczerość - już wcześniej prowokowałaś takie chore sytuacje a teraz robisz to znowu... hmm - niektórzy chyba nie potrafią się uczyć na błędach z przeszłości - nawet na własnych![]()
O, matulu, biedne moje dziecko... Taką hecę z nią miałam, jakiej dawno już nie było! :--
-( Popłakała mi się malutka przed spaniem, i tak 2 h!...
:-
-( Już 45 minut cisza, więc moze zasnęła na dobre, choć wolę nie krakać, bo mi bokiem wychodzi...
Jestem wykończona...
Dobrej nocy!
wiec latalam do niego zeb calkiem sie nie rozbudzil i narazie cisza ... ale juz sie boje nocki 
ogólnie z fp masz fajny wybór zabawek lub z playskoola, o smoby też ma fajne i mocne zabawki
)
a ja się faszeruję lekami i idę spaciu-kolorowych kobietki
zrazilam sie przez to do tej firmy