• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mary co kraj to obyczaj.
Ola na pół roczku od swojej chrzestnej dostała piłeczkę vtech czy jak too się pisze.

kocurek no jest jest, zawsze, ale moze przez tydzień schudnę od tego z kilogram :PPPPPPPPPPPPPP

reklama
Mary ja bym hopacza nie chciała bo tak samo obciąża bioderka jak chodzik
jutro zniosę mój chodzik to ci go pokażę-Daniel z przyjemnością posłuży mi jako model;) bo u mnie można potem z niego jeździk zrobić;)

Mary ja bym hopacza nie chciała bo tak samo obciąża bioderka jak chodzik
jutro zniosę mój chodzik to ci go pokażę-Daniel z przyjemnością posłuży mi jako model;) bo u mnie można potem z niego jeździk zrobić;)

Paulina - a no czytam o tym i nie jest polecany... Tak więc daruję sobie. Absolutnie jestem przeciwna chodzikom, więc jesli to ma tak samo obciążać małe ciałko, to ja dziękuję. Będę wdzięczna za tę foteczkę! :-):-)

Oki, to ja jeszcze pogapię się w necie na zabawki, M. zaraz powinien być w domu wreszcie, a potem idę spać i obym już dała radę zasnąć...
Dobrej nocki!

hahahaha kocurek nie ma sprawy jak bardzo chcesz to cię umówię :-) byle nie za szybko cobyś zdążyła się nastresować hihihih
Jak tam Twoja Olcia?
:-)

ale jajka teraz po ekspresie reporterów na 2 będzie dokument, coś o reklamie w której niemowlaki występują :-) zapowiedz boska.

ja też mykam
DOBRYCH SENKÓW

Ostatnia edycja:
reklama
hej :)
w koncu udalo sie nadrobic ... dzisiaj caly dzien sama , Walentynki i moj w ciul pracy ma :/

rurka gdzie tam ze mnie dobra zona, kawal zolzy ze mnie...ale szkoda mi go , ma ciezka prace, wole dopilnowac zeby rano zjadl sniadanie i zabral kanapki do pracy

dobra zona z ciebie nie gadaj :) mi by do glowy nie przszlo wstawac tak wczesniej i robic kanapki ... chyba ja zla zona jestem :szok:
super , ze wszystko ok z wynikami i maly zostal malym :))))

a wiecie jacy moi tesciowie romantyczni... spedzaja walentynki na karanawale w wenecji !!!!!!!!!!!!!!!!!! jak im sie chce w wieku 60 lat takie imprezy jeden drugiemu organizowac???? :szok::-D:-)

fajnie :) pozazdroscic tylko ...
opis tesciowej mnie rozwalil :-D:-D

Witam się na chwilkę i wracam zdychać dalej... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-(:-(

Asionek - jak się masz? Jak tam Twój maluch?
!

zdrowka duzo !!
a moj dobrze :) od kilku dni pelza sobie , z maty wylazi , mostki cwiczy , zagaduje mnie na smierc hehe ogolnie wesolo jest
tylko nocki dalej do .....:wściekła/y:

Chciałyście zdjęcie, to mata, innego nie będzie, ciężko samej sobie zrobić zdjęcie komórką tak wielkiego brzucha:szok:
Zobacz załącznik 437145

Rureczka jaki wielki ??? :))) piersi masz wieksze niz brzuch ;-):-D moge ci wkleic mojego bebzona jaki byl hehe od razu zmienisz zdanie ;)))

:sad::sad::no2: nie przeżyję kolejnej akcji koopa... Dzisiaj znów to samo, płacz taki żałosny... Ściśnięta pupka, ból wypisany na buzi, mało się nie rozpłakałam :no::-(

jej biedny :(((
a rozne pokarmy nie dzialaja na malego ?? jak chcesz na kompie mam taka rozpiske co i jak dawac na brzuszek i kupke .... nie wiem czy znasz ? jak cos napisz wkleje :)

Ryczeć mi się chce - czeka nas jednak wyjazd do Warszawy na dłużej. Karoli znowu cukier skoczył do góry, biega co chwila siusiu. Czekam do wieczora na telefon od znajomej - ma syna cukrzyka - i jutro jedziemy na badania do laboratorium u nas i czekamy na termin w CZD w Wawie. Mam dość wszystkiego - wieczne kłody pod nogi dla mnie czy M mam w dupie - ale czemu dzieci :-(:no::-(

ehh Sol trzymaj sie !! bedzie dobrze zobaczysz !! bede zaciskac z calych sil &&&&&&&&&&&&&&& :))) glowa do gory chociaz wyobrazam sobie twoj stres i nerwy :(((

Asionku - ja kiedyś bardzo lubiłam październikówki czytać - bo wiele ciekawych rzeczy się dowiedziałam, ale teraz brak czasu kurcze...to mówisz, że z tym spaniem to norma??? A jak usypiasz małego jak w nocy się obudzi???? Ja z lenistwa tylko cyc....no i cycujemy się co 1,5 h....:zawstydzona/y:
.

no maluchy co ladnie spaly ( jak moj ) i nie tylko calkiem sie popsuly ... nie wiem co jest grane , ale zawsze to pocieszajace , bo moze jednak to ten skok co moze nawet 6tyg. trwac ?? no bo skoro tyle dzieci ma podobna jazde to cos musi byc na rzeczy
moj jak wstanie to potrafi nawet oczu nie otwierac wiec usypiac go nie trzeba , albo zje i spi dalej , albo za lapke go biore i zasypia , ale i tak budzi mnie i to czesto , wczesniej juz byla tylko 1 pobudka wiec ja nieprzyzwyczajona do takich ekscesow hehe i ledwo rano na oczy widze , przez to klade sie z malym na spanie pierwsze i kimamy nawet do 3 godzin ....

j
a wiece co... a propos karmienia, to ja myslalam o posilkach diecie, gdy byly problemy. z L. ktory mial kolki, uwazalam na wsyztsko a kolki i tak byly. A z filutkiem mialam 2 dni kolek jak byl bardzo maly i pozniej koniec. Wi dopiero teraz sobie uswiadomilam ze nie uwazam na nic;..jem czekolade, juz kilka razy jadlam naparwde ostrego kurczaka po indyjsku,; jem bigosik, kalafiora... pizze przynajmniej 1-2 w tygodniu :)
czyli jednak nie ma reguly??? :eek:
!

ja chyba sie z tym zgodze :) u nas czy byla mega dieta czy jadlam wszystko bylo tak samo ... wiec chyba Francuzi maja racje tym razem ;)))

Kocie ja solennie obiecuję, że SPRÓBUJĘ karmienia tym razem ale z nastawieniem na NIE. Chociaż spróbuję:)))

Obiadddd na stole:)

sprobuj :) ja myslalam , ze karmic nie bede i do tego jakos mnie nie ciagnelo .. dziwne to bylo takie hmmm no dziwne :)
ale jak przystawilam malego i ladnie sie zassal to juz wiedzialam , ze bedzie cycus tylko :) niesamowite uczucie karmic takiego szkraba i ta wiez do tego i te slodkie minki , a pozniej glaskanie cycusia :) teraz to stresuje mnie fakt , ze trzeba bedzie przestac .... takze zmienia sie oj zmienia wszystko hehe
dlatego warto sprobowac !! a noz sie spodoba ??? :)) oczywiscie wybor kazda z nas ma i ja nigdy nie negowalam kobiet co butle dawaly od razu !!

Dziewczynki znikam z wątku na jakiś czas, nie dam sobą pomiatać i nie pozwolę na takie traktowanie.
Będę na Weterankach.
d

daj spokoj !! olej i tyle ... wiem , ze czasami ciezko , ale nie ma sensu sobie zdrowia psuc ...

a ja mysle choc moze i prawda ze wiadomosci prywtanych ujawniac sie nie powinno

to tez ludzie nie powinni sie na prywatne skrzynki pocztowe wbijac z jakimis osadzeniami sugerowac potrzebe szukania pomocy?
za kogo TA osoba sie ma ????
badzcie obiektywne dziewczyny

ja w postach pok choc pod slodkimi slowami to nic absolutnie NIC grzecznego nie widzialam

takie jets moje zdanie - pisze szczerze, obojetnie czy sie komu to spodoba czy nie

ps. jaki mi swir na prywtanego maila wysle pogrozki albo jakies chore teksty to na pewno nie zachowam tego pod pretekstem szacunku do wiadomosci prywtanej...dla siebie, tylko to pokaze ludziom ( komu pokazac nalezy)

Jos ja sie z toba zgadzam w 100% i wiecej :)))
tez juz jakis czas temu zauwazylam jakies dziwne docinki , czepianie sie pod przykrywka i inne takie ... nie chcialam nic pisac ,no ale dzisiejsza sytuacja to przegiecie jak dla mnie :/

A mi to jednak nie daje spokoju....... czy ja przekraczam granice swoimi żartami..? Mogę się zmienić raz dwa. I być poważna.

co ty Kocurek ?? !!! zarty sa zartami i sa fajne :)))
ale co innego czepialstwo ... to juz inna bajka :/

pok - chętnie bym była ale na tym koncie za krótko jestem to raz, dwa - dlatego odeszłam z forum - miałam dość użerania się z wami jako moderator a trzy - jakbym tu dalej była modem to byś bana za obrażanie innych dostała - nawet jeśli to tylko twoja naturalna szczerość - już wcześniej prowokowałaś takie chore sytuacje a teraz robisz to znowu... hmm - niektórzy chyba nie potrafią się uczyć na błędach z przeszłości - nawet na własnych :tak:

dobrze napisane :)

O, matulu, biedne moje dziecko... Taką hecę z nią miałam, jakiej dawno już nie było! :-(:-(:-( Popłakała mi się malutka przed spaniem, i tak 2 h!... :szok::szok::eek::eek::-(:-( Już 45 minut cisza, więc moze zasnęła na dobre, choć wolę nie krakać, bo mi bokiem wychodzi... :baffled::baffled:
Jestem wykończona...

Dobrej nocy!

moj dzisiaj tez cos zasnac nie chcial ... normalnie 19 spi , a dzisiaj zasnal o 20.40 :) nie plakal gadal do mojej mamy na sypie :) nie dal jej na Wspolnej obejrzec hehe
pozniej zasnal ,ale sie budzil i znowu gadal , albo sie smial :szok:wiec latalam do niego zeb calkiem sie nie rozbudzil i narazie cisza ... ale juz sie boje nocki :rofl2:

ogólnie z fp masz fajny wybór zabawek lub z playskoola;), o smoby też ma fajne i mocne zabawki;))

a ja się faszeruję lekami i idę spaciu-kolorowych kobietki

zdrowka !!

dobra ta firma playskool ?? bo ja kupilam projektor i jest masakryczny !! warczy jak stary traktor , funkcji ma duzo , ale sa beznadziejne i ogolnie niewypal jakich malo :angry: zrazilam sie przez to do tej firmy :( i nie wiem czy tylko to im nie wyszlo czy ogolnie firma taka sobie jest ?

dobrej nocki :)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry