• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
rurka gdzie tam ze mnie dobra zona, kawal zolzy ze mnie...ale szkoda mi go , ma ciezka prace, wole dopilnowac zeby rano zjadl sniadanie i zabral kanapki do pracy

dobry...

Wiola bo to taka magiczna moja fotka-zobaczysz,że niedługo przegoni zimę okrutną;))
aha a jeśli chodzi o tą sukienkę-to w zamian moga być np.2tshirty
i powodzenia na wynikach;)

Just-a ty zamiast prezentować ubrania na wieszakach-pokazuj się częściej ślicznotko;)

ja się czuję dziś tak,że się w ogóle nie czuję

dla wszystkich kobietek pozdrowienia i dużo miłości dzisiaj-buziaki

Wiola dlatego ja Łukaszowi robię bułki wieczorem i wkładam do lodówki, śniadań nigdy nie je więc wstawać rano nie trzeba. A jak pracowałam to jeszcze on mi śniadanka robił:-)
Na którą masz wizytę?

just : swietny lup wczoraj ci sie trafil :))))

mary : co u was...? jak zdrowko? malo piseesz... :(

a ja dzis o maly wlos bym zaspala, przegpialam budizk o 7h30. wstaklam o 7h42 i 2min pozniej zadzownila do drzwi niania, biegam w poplochu w pizamie, kluczy szukam
dzwoni maz i mi spiewa do sluchawki
slucham slucham, panika, porbuje leopoldka dobudzic, jedna reka szykuje butelke
nie wiem po jakim czasie dotarlo do mnie, z emaz spiewa na walenty,nki :)
ale juz sie piosenka skonczyla i zaczal do mnie normalnie mowic :)

okrutna jestem .......... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

rurka ja tez kiedys robilam wieczorem ale teraz nie dosc ze na kanapce szynka i ser to jeszcze ogorek albo pomidor i wtedy rano te kanapik takie miekkie sie robia od warzyw
a wizyta na 13 jak zawsze , jak zawsze z godzine posiedze w poczekalni, potem pojde na zakupy ( bo Iwe do tesciowej zawioze), moze do jakiegos lumpka wejde, kupie sobie swetr na walentynki ktory kilka dni temu wpadl mi w oko na wystawie jednego ze sklepow

Paulina ok.szukam weny zeby isc do kartonow:-)

Jos oj tam... wcale nie jestes okrutna. a maz slodziak ze tak od rana piosenki ci spiewa

just przyszlo cos ode mnie ? zaczynam sie martwic.

Ostatnia edycja:
reklama
Oczywiście, ja jak się zwlekę z łóżka to z okazji miłości do samej siebie skoczę do inglota i sobie nakupię zacnych kosmetyków:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry