• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Made dzięki:)
Paula zdrówka:)
Kocie Im sorry:zawstydzona/y: ale Twoje było popołudnie,mój wieczór...No i Tobie nie da się nic popsuć:)))) Ze Swoimi usteczkami i oczętami wymiatasz! Aaaa i zapomniałabym o figurce:)

:dry:.... no nie wiem carolu moja droga ....:-p:-p:-p

Niech żyje posmak metalu!!!!! :rofl2:

made się bawi kosztem kocura.... :confused: :-D:-D:-D

Nie mogę złapać białego kuota i ulokować w łazience, coby mi nie tupał po nocy i nie skakał z takim "Łuup!!" z parapetu na panele :-p

Ostatnia edycja:
posiedzenie na skypie mialam , a juz teraz was nie ma ... no ic dobrej nocki !!

Paulinka super foto !!

Karolina jak zwykle fotki piekne :)

Made slodziaki ma nieprzecietne :)
i widze plan taki sam jak u mnie hehe

asionku tak - jakoś raz na dwa miesiące na czarny lub ciemny brąz :tak: Ale mam dość ciemne własne, inaczej bym nie farbowała, bo odrostów nie trawię :baffled:

tez swoje mam ciemne :)a farbowac musze , bo siwizna daje znac o sobie :wściekła/y:

witam z rana
made chlopaki slodziaki i faktycznie klony ci sie stworzyly:-)
Paulina to zdjecie dziala na moja wyobraznie, cieplo czuje, czuje wiosne;-)

a nikt nie widzial naszej JUST w nowej koszuli? pieknie kochana wygladasz

Carola nogi masz obledne i ja podobnie jak made wole cie w ciemnych wlosach.Ninka boska

a ja mam dzis gina, czyli znowu mnie pol dnia nie bedzie. trzymajcie kciuki bo odbieram wymiki krzywej cukrowej i morfologii

reklama
rureczko to dlatego ze ja wstaje o 6.30 meza do pracy wyprawic a potem czasem jeszcze sie poloze a czasem tak jak dzis nie zdarze bo Iwa juz wstanie

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry