• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jos nie żartuj sobie!! :-D:-D:-D
Ale czekaj czekaj... ... Zobacz załącznik 436896... o do tego zmierzać będę.... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

A tam był Coke w Krakowie, pojechaliśmy z Kamilem na Killersów, ale nie mogę fotki znaleźć z ich koncertu grr.. staliśmy pod samą sceną, fantastyczny był :tak: Kamil mało pałeczki perkusisty nie złapał :-D

reklama
Paulina a jaki to rozmiar 6-12 czy 12-18? jutro z rana ci innej poszukam
Lil do mojej mamy w listopadzie 85 plemnik dolecialy dopiero:-) ja rodzona w sierpniu 86
kocurku powiedz mi czy ty chcesz miec we mnie wroga? normalnie z zazdrosci wszystkie paznokcie obgryzlam:-D:zawstydzona/y:

nie no Kocurek przeginka :szok: czy ty chcesz zebym ja nie spala przez ciebie po nochach ??, takie foty :szok: piekna jestes i tyle !!!
powiedz mi farbujesz wlosy ? jak tak jaki to kolor ? :)))
ja wczoraj robilam jak zwykle ciemny braz i uwaga jakis debil podmienil chyba farby , bo wyszly czerwone :wściekła/y: dobrze , ze na tych ciemnych moich to tylko polysk nawet spoko , ale odrosty hmmm juz nie za fajne ..

Małż wrócił...i zastanawia się jak będę z brzuchem łazić po naszych schodach...nie wiem co myśleć o tym:)

e tam pocieszam :) pisze jak bylo z Natem :) zanim sie obejrzysz bedziesz takiego szkraba miala :))))
nic nie mysl , ciesz sie z chwili , zapomnij o tym co bylo i zaczynajcie z czysta karta od nowa :) teraz macie super powod :)))

Carola, Rureczko ufff! Choć malutkie, ale byłyście! Co za ulga! Martynka już się budzić zaczęła o zgrozo...:baffled:

ja tez bylam :))) i wcale juz nie taka malutka hehe
spokojnej nocki zycze i sobie tez :) moze jutro wejdziemy z dobrymi nowinami ?? :)))

moj Nat niezle zaczal swirowac :)
moze przez to zle spi , bo ma jednak ten skok ?
w kazdym razie ciagle sie ciagnie do siadania , robi mostek !! i to wysoki hehe
pelza po macie , a najczesciej z niej wylazi sam :szok: i ogolnie jest jak zywe srebro , takze skonczyly sie czasy , ze moglam go samego zostawic ... teraz albo kolo mnie , albo na podlodze zeby sobie glowy nie rozbil :)

ide prasowac , ale mi sie nie chce ...

Karola a co, już mówi,że koooopki nie będzie przebierać?;))) niech teraz o ciebie dba i stresów ci nie przyprawia;)

Wiola-tą sukienusię to raczej już 12-18;))

Kocur-nie będę komentować twojej urody, bo aż mi wstyd,że ostatnio swoje fotki wrzuciłam-no, zemściłaś się ładnie;)))

reklama
asionku tak - jakoś raz na dwa miesiące na czarny lub ciemny brąz :tak: Ale mam dość ciemne własne, inaczej bym nie farbowała, bo odrostów nie trawię :baffled:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry