• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
eee paula nie strasz :-p jak będą takie alieny jak mój Kamil, to żadna nie wpadnie :szok: Mój nie toleruje dziewczyn eee... znaczy się bardziej chodzi o tipsy, szpilki i głupotę :sorry2:

reklama
Kocurek - powiem Ci, że ja mam problem oglądając zdjęcia :-))) wstyd, ale chyba faktycznie
to podobieństwo jednak niezaprzeczalne :)))

Paula - kupię apartamentowiec na najwyższym piętrze bez windy :-D)))))
Oni się ze mną ożenią :-p:-D:-):-D)))

A mi sie zaczyna wieczorne bekanie nazmiane ze zgaga plus mdlosci imega wycienczenie ale jak zasne taz, to sie obudze o 4 ibedzie po mnie.

magii nie widze :)
Generalnie juz spadam ale moze jeszcze zerkac bede, wiec badzcie czujne ;-)

Zgagusię miałam wczoraj...łojjj jak piekło i paliło:(

Made bigamistką będziesz?:)

Kocie...koniec,to koniec...PACZ:

Zobacz załącznik 436938Zobacz załącznik 436939Zobacz załącznik 436940Zobacz załącznik 436941Zobacz załącznik 436942Zobacz załącznik 436943Zobacz załącznik 436944Zobacz załącznik 436945

Kocurek - a co se będę żałować....:-p

Olivka - kiedy to takie urocze :zawstydzona/y::-))))
Zdjęcia fantastyczne :tak: jak zawsze zresztą :))) w każdym calu dopieszczona :)
I ta mała Dama :rolleyes2: urocza :))

Olivka - gdyby nie ten słusznego już roku papier, to miałabym problem :))
Fajna laleczka :-) Miałam Ci już wcześniej pisać, że według mnie najpiękniej
wyglądasz w ciemnych włosach :)))))) Uwielbiam takie kontrasty między włosami, a oczami :)))

reklama
oki,ja się żegnam
tak mnie już telepie,że nic nie widzę na oczy,nafaszerowałam się lekami-mam nadzieję,że jutro będzie lepiej, kolorowych kobietki,papa

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry