• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
lil : dziekuje i rowniez duzo duzo milosci :)
swietne fotki :)

wiolka : problem w tym ze on jest z tych spiewajacych :) i czesto mi spiewa rano wieczor, w weekend :) takze dzis nie zczailam nawet z jakiej okazji ;) hihihihiihihihihihi
no i wredna bo sie musz eprzyznac ze zamiast sie cieszyc, to mnie to zirytowalo... ale zrzuce to na wine zle wybranego momentu, porannego pospiechu i zaspania :)

Rureczko zauważ, że to muchomorek :-p:rofl2: Niby śliczny, a trujący :-D

Jos Maciuś nie taki pyzaty jak Martynka nie? :-p

Dziś ciężko pisać, bo Maciuś w domu został z powodu końcówki choroby - a strój kowboja nieużyty zostanie :-( A sami robiliśmy....

lil : macius to slodka krusyznka !!!!!!!!!!!!!!!! :***
a ty siwetny stroj mialas :))))

a wiecie jacy moi tesciowie romantyczni... spedzaja walentynki na karanawale w wenecji !!!!!!!!!!!!!!!!!! jak im sie chce w wieku 60 lat takie imprezy jeden drugiemu organizowac???? :szok::-D:-)

Lil może inna okazja się trafi i Maciuś się wystroi?? teraz taki sezon na choroby a w przedszkolach bale karnawałowe... u mnie w przedszkolu po kilkoro dzieci jest, bo reszta chora... eh

Oczywiście, ja jak się zwlekę z łóżka to z okazji miłości do samej siebie skoczę do inglota i sobie nakupię zacnych kosmetyków:-D
Dobry pomysł:)

Kocie dzięki...niestety dobrze nie spaliśmy z kropkiem...brzuch pobolewa i co chwilę mieliśmy wrażenie, że @ lezie....ehhh ciężki to tydzień będzie.
Rano mdłości i porcelanka+przepyszny metal....
Ale fajne to to:)))))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry