• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
carola ale co?
made nie widzisz zdjecia bo just chyba usunela , ja tez juz nie znalazlam.
ja wstawie swoje wielkie cialo jak sie ogarne, przed wyjsciem z domu

reklama
Wiolu - no wiesz? Wiele Kobiet chciałoby takie ciało :cool: Jesteś wobec siebie
niesprawiedliwa i dość surowa :)
made uwielbia paczeć na Wioli ciało :tak::-)))) i nie lubi kiedy Wiola tak brzydko
o nim mówi :-p

Poczekajcie jak mi brzuch urośnie choć trochę,będziemy się z kropkiem lansować:)

Witam się na chwilkę i wracam zdychać dalej... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-(:-(

mary : co u was...? jak zdrowko? malo piseesz... :(

a ja dzis o maly wlos bym zaspala, przegpialam budizk o 7h30. wstaklam o 7h42 i 2min pozniej zadzownila do drzwi niania, biegam w poplochu w pizamie, kluczy szukam
dzwoni maz i mi spiewa do sluchawki
slucham slucham, panika, porbuje leopoldka dobudzic, jedna reka szykuje butelke
nie wiem po jakim czasie dotarlo do mnie, z emaz spiewa na walenty,nki :)
ale juz sie piosenka skonczyla i zaczal do mnie normalnie mowic :)

okrutna jestem .......... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Jos - hehe, no to ładnie! Śpiewał? Prawdziwy romantyk! :-D A ja chora, zdechła i nie ogarniam, dlatego jestem przelotem i nawet nie mam siły wszystkiego nadrobić... :zawstydzona/y: Jak tam Twoi śliczni synkowie się mają?

a wizyta na 13 jak zawsze

Wiola - powodzenia na wizycie!

Mademoiselle - słodziaki do schrupania! :-):-):-)

Asionek - jak się masz? Jak tam Twój maluch?

Carolineee - trzymam cały czas kciuki za Was! :tak::tak::tak: Znalazłam pierwsze USG z 19 dpo, ale jeszcze nie dało się zmierzyć groszka... Za to na drugim USG w 33 dpo groszek miał już 6,05 mm i był do 6+3 tc. :-):-):-)

Rurka - jak tam Twój brzuszek i córunia w środku?

Wszystkie Panie gorąco pozdrawiam!
Do później!

Mary dziękuje kochana bardzo dobrze się ma :) od rana bryka i nie daje o sobie zapomnieć :)) już się nie mogę doczekać następnej wizyty u gina, a to dopiero po 21 lutego :(

A Ty jak się czujesz? dalej chora? Jak Mia? ładnie dziś spała? Buziaki dla Was dziewczyny!

Mary dziękuje kochana bardzo dobrze się ma :) od rana bryka i nie daje o sobie zapomnieć :)) już się nie mogę doczekać następnej wizyty u gina, a to dopiero po 21 lutego :(

A Ty jak się czujesz? dalej chora? Jak Mia? ładnie dziś spała? Buziaki dla Was dziewczyny!

Rurka - no to super! :-) Tak trzymać! A te dni szybko zlecą, zobaczysz. :tak: Mia spała ładnie od 18.30 do 8.30. :tak::tak::happy: Ja strasznie zdechła jestem, ale jakoś człapię i dam radę, bo to pewnie tylko przeziębienie, nic więcej. Na szczęście! ;-)

Oki, spadam trochę odpocząc, ale najpierw pobawić się z Mią, bo właśnie się obudziła z króciutkiej drzemki...

reklama
obiecane , takie na szybko
zdjecie Iwonki specjalnie dla made i poczka:-p

Załączniki

• DSCN5707.jpg
    DSCN5707.jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 40
  • DSCN5708.jpg
    DSCN5708.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 46
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.