paulina.pro
Fanka BB :)
Wiola-śliczności obie kobietki
))
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
rany Mary-Mia skończy jutro 3 miesa z brzuszkiem już lepiej??

Z brzuszkiem o niebo lepiej! 

Nie ma porównania z tym, co było jeszcze miesiąc temu! 
;-) Nie chcę krakać, ale chyba jej przechodzi, bo już nie ma takich akcji z kilkugodzinnym płaczem. Mia ma słabsze dni, ale to jak chyba każde dziecko. A jak u Was? Zupełnie nie mam siły być całkiem na bieżąco... 
i jak zwykle biżuteria obecna :-))) Uwielbiam na nią paczeć
u la la..... Ślicznotki
bo narty czekają, a wiosna już idzie :-)Mary - oj bidulko TyŻeby ta choroba poszła sobie już precz
bo narty czekają, a wiosna już idzie :-)

Waga na szczęście stoi i nie lezie w górę, ale mimo wszystko brakuje mi ruchu...
Czas na kawę, a koleżanki nie ma 
Mary ja też chora;(
mała oki-pełza do tyłu,chce się bawić tym co Danio, płacze jak nie chcemy jej coś dać, koniecznie chce jeść razem z nami i ostatnie nasze przekleństwo- chce stać na nóżkach i być prowadzana...co oczywiście próbujemy omijać, ale ona zawsze chce za bratem pędzić-więc jednym słowem-ubaw na całego![]()
Mary - a Ty na tą siłownię, to tak sama? Bez koleżanki? znajomej? męża?
Najlepiej mi się samej ćwiczy, choć nie narzekam, jak mam towarzystwo. A na narty jeżdże razem z moim M. On ma doświadczenie - jak to każdy Norweg - urodzony z nartami na nogach.
Poza tym sama to bym zaraz zjechała ze szlaku i tyle by mnie widzieli! 

, dziękuje za pamięć
)))