• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Paula - mam nadzieję, że to się unormuje :)) Maniek też był taki darty :szok:
jak nie bardziej :)))) a teraz? Kochane i grzeczne dziecko......zbyt grzeczne :-)))
Pytałaś o łóżeczko....otóż jest! Stoi sobie i......czeka na cud :-D)))

reklama
MAde-ważne,że łóżeczko jest:-D:-D:-Dco będzie później to się okaże:-D:-D:-D-Daniel był mało darty jak był mały a teraz widać nadrabia-bo i czasami zapyskuje nawet;))) więc jest nadzieja,że się Mai odwróci....o kurka, chyba,że będzie chciała we wszystkim brata naśladować, np. tak jak dziś-bawiła się jego wiertarką zabawkową;)))

hahahaaaa :-):-):-) w tej sytuacji cieszę się, że Borysek ma siusiaka :))))
Zrób kiedyś Majeczce zdjęcie z wiertarką :-D Obłędnie to musi wyglądać :)))

Made chciałam dzisiaj zrobić jej fotkę, ale jak zobaczyła aparat to rzuciła wiertarką i zaczęła rączki po aparat wyciągać;) muszę ją kiedyś po cichutku wyłapać;))

SOL nom, zapierdziela jak wariat po autostradzie ;-)
paula no widzisz... 1 raz coś tak ważnego mi umknęło, chyba brak K i to ze wsio na mojej głowie.

Lecę do potem jak Olcia pozwoli ;-) 3majcie kciuki!

Paulina bo przecież to co ma inne dziecko jest fajniejsze:))
Moje Młode ma cioteczną siostrę młodsza o miesiąc (siostry mała) i brata starszego o 2,5 mies (drugiej siostry syn) i juz sobie wyrywają zabawki:)) bo oczywiście to drugie napewno są fajniejsze:))
Moja identycznie reaguje na aparat... Ja robię z ukrycia:)

Mlodam owocnego błagania:)

Majeczka, w tych swoich ślicznych dziewczyńskich ubrankach, na główce opaska,
na szyi kurale, a w rączce? To nie torebka! To wiertarka! :-D)))
A widzisz, zapomniałam Ci powiedzieć, że w sobotę była makaronowa patelnia u mnie :-p
Wszyscy jesteśmy Ci bardzo wdzięczni....pychota! :))))))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry