• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Monia-to zazdroszczę-też bym chciała już poczesać spineczkę wpiąć;), ma już jeden taki dłuższy kosmyk lecący powoli na oczka-ale mąż nie pozwala mi na razie nic wpinać-bo znając małą-będzie tak długo ciągnąć za włosy aż tego nie ściągnie-a przy okazji włoski sobie powyrywa;)

Paulina u nas też gumeczki są fajne i dłubie we włosach:) Ale powoli się uczy żeby nie ruszać:)) Tyle że nie chce siedzieć więc czeszę ja u mężusia na rękach:)

Rurka u mnie pyzy z mięsem:)

:sad::sad::no2: nie przeżyję kolejnej akcji koopa... Dzisiaj znów to samo, płacz taki żałosny... Ściśnięta pupka, ból wypisany na buzi, mało się nie rozpłakałam :no::-(

uwaga nadszedł poczek.

rurka - cudny brzusio! u mnie na obiad chyba bedzie rosol ale jeszcze przemysle :)

made - zdjecia? ja? ha ha ha :) o nie! chyba ze znajde to z 85. roku.

wiolu - daj znac jak bylo u lekarza! &&&&&&&&&&&

monia - ja Ciebie nie pamietam niestety ale ja tu tak bywam na raty.

boogie - kurka! az mi sie plakac chce. moze czas do lekarza z nim pojsc? bidulek malutki!

karola - szybko u ciebie te wymioty! wspolczuje kochana. trzymaj sie tam! a powiedz, bo dano nie pisalas - co z tata Twoim? w jakim stanie jest? znalazlas mu jakas opiekie? no i co z mezem? rozmawialiscie wczoraj?

yyyy na pewno o kims i o czyms zapomnialam ;/ szlag.

a ja.. wstyd sie przyznac. obudzilam sie o 12:30. czas sie powoli zabrac za szukanie gina, zalatwianie ubezp z wzorajszej stluczki i naprawe swojego auta... uuu pok len.

Ostatnia edycja:
Boogie nie wiem w czym problem ale współczuję widoku maleństwa cierpiącego:((

Pok witam:)

Rurka tylko nie pytaj o przepis bo ja nie gotująca:) niania gotuje:)

reklama
Boogie-podstawowa sprawa, jeśli kojarzysz, co Remi jadł w ciągu ostatnich dwóch dni?

Monia-fajna ta twoja niania;)) a prasuje też? to ją przygarnę jak już wam nie będzie potrzebna;)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry