• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
monia : hej :)

mary : filutek w dolnej normie. tym sie nie stresuje, bo jako ze on do mnie poki co poodbny, to moze i gabaryty beda bardziej jozefinkowe :) ja cale zycie bylam w dolnej normie lub ponizej, wysylano mnie do lekarzy, badania krwi robic, anemii szukano co semestr w szkole :) a ja mialam wyniki jak kon wyscigowy :)

reklama
Rurka a po tyłeczku dawno nie dostałaś???gdzie wielki brzuch???to jest śliczna piłeczka do głaskania i dziękuje za fotkę-cudności-pogłaskaj Zuzię od e-cioci;))

Made-nie śmiej się, jej ulubione gryzaki to gumowe dinozaury, ulubiona zabawka-dźwig z boba budowniczego;) a proszę bardzo,za tą makaronową patelnię;)cieszę się,że smakowało-a robiłaś tak jak napisali na opakowaniu?

Paulinko kochana, żebyś Ty widziała jak ja z łóżka wychodzę w nocy siusiu, a musze przez Łukasza przejść to byś się uśmiała... z fotela u dentysty też wczoraj miałam problem żeby zejść:-D a co to będzie za 2-3 miesiące? :szok:

Rurka brzusio śliczny:) Ehhh zatęskniło mi się:))

Paulina śliczności te Twoje małe:))I włoski też macie super:)
Moja jak byłyśmy z wizytą u siostry i jej chłopaków to jak sie dorwała do ich samochodów to do domu sobie zabrałyśmy kilka:))

rureczka - no, no....jaki biuścik konkretny :-p To się Zuzia ucieszy na widok takiej "buteleczki" :-))))
Brzuszek - pierwsza klasa! Zgrabniutki, okrąglutki :))))

Paula - lekko go zmodyfikowaliśmy :)) Kilka rzeczy dodaliśmy, bo ja lubię kolorowo :-)))
A może Majeczka po tatusiu ma inklinacje inżynieryjne, co? :)))

Wiola, jak wrócisz od lekarza, to bardzo proszę się zameldować :))

Ostatnia edycja:
Made-ja też modyfikowałam przepis, bo Daniel nie cierpi papryki-dałam za to brokuła;)
tak właśnie podejrzewam,że Maja mając starszego brata będzie raczej chłopczycą;)

Monia-oj te nasze włoski to raczej takie wicherki;) i stoją praktycznie cały czas w górze jak Filutkowe Jos;)

reklama
No to u nas juz bez loczków nie da rady... muszą być dwa bo inaczej w oczy włazi i Mlode się zlości:) Ale to sama przyjemność bo ostatnio pozwala się czesać:) Mamy różowe gumeczki i spineczki:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry